返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-24 09:08 AM 發表。
般左新屋 過呢坐下先:onion14:
帮主,原来跑黎呢度左:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 marcus0828 於 2007-9-4 10:32 AM 發表。
hihi
where are you come from
i am from malaysia
我也是来自马来西亚。。。nice to meet u ya.....:014:

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 10:35 AM 發表。
過呢8下先:014:
8帮主。。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 10:41 AM 發表。

我係8幫主 咁妳咪係8公主
:onion03: 自己8就好,吾好拉我落水。。。
人地甘文静

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 10:46 AM 發表。

好文靜咩 呢招咩呢架
:onion03: 都话吾好玩踢爆咯。。。。。。。。。。。。

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 10:52 AM 發表。

我話我姐
你。。。

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 10:58 AM 發表。

話妳又唔係 話我又唔得 妳想點:019:
你根本就系话我粗鲁。。。。。。。:onion03:

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 11:02 AM 發表。

我點會wow 何況妳係我既至愛
因为你嫌弃我左。。。。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 chu553358 於 2007-9-4 11:04 AM 發表。

妳點會咁遘既
整古你姐嘛!!帮猪。。。。。。。。。

路过.............:onion05:

生活甘忙碌,系时候。。。叹返杯靓茶先。。。:onion14:

。。。 你好!!
大家一起叹茶!!:onion14:

你系读书定做工??

我叹既只系白开水。。。
无变,office度无得煲水。。。:019: