返回列表 回復 發帖
上半场估的heat 让2.5分~
Little MM & Little MM.
一定要滅火成功,牛仔sure win  

評分次數

• JackyNelson

滅火成功
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
心情低落中...
這是正常的... have you seeing NBA FINALs 4-0.. still having HOPE
這是正常的... have you seeing NBA FINALs 4-0.. still having HOPE
JackyNelson 發表於 2011-6-4 12:32 AM
NBA估不准~哈哈~
NBA估不准~哈哈~
sylk 發表於 2011-6-3 12:02 PM
又黎估估下啦

達拉斯小牛 讓 2.5 分

(上半場) 達拉斯小牛 讓 1.5 分
O/U 187.5

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
又黎估估下啦

達拉斯小牛 讓 2.5 分

(上半場) 達拉斯小牛 讓 1.5 分
O/U 187.5

JackyNelson 發表於 2011-6-4 01:20 AM
这次我看你的~嘿嘿~你估什么我就估什么~
你快说说你打算押谁~我感觉这次 上半场估热火 下半场估小牛?~~~
热火nba中的曼城,祇係個老闆有d 錢,可以同時買咗2件猛料返嚟姐, 總之牛仔一定要滅火成功,報番06年的一箭之仇,一定要繼續徹底一直滅火滅到熄火為止,牛仔牛氣沖天,同時也一定要為我吔偉大的公牛報番仇,最后總冠軍一定係屬於牛仔嘅,牛仔必定係sure win 再sure win 嘅         

評分次數

• blueocean

有来有往才好看
这次我看你的~嘿嘿~你估什么我就估什么~
你快说说你打算押谁~我感觉这次 上半场估热火 下半场估小牛?~~~
sylk 發表於 2011-6-3 07:11 PM
上半场估小牛 下半场估热火  over
上半场估小牛 下半场估热火  over
JackyNelson 發表於 2011-6-6 01:24 AM
了解了~~

一句到尾,唔係nba中的曼城贏(熱x),而係可惡的金錢贏咗啫,我真係好睇唔起呢隊miami,仲好鬼死憎恨佢添,支持牛仔一定要滅咗miami佢,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         最後希望我吔偉大的公牛隊響tom thibodeau的帶領下同埋喺derrick martell rose的引領下,早日盡快重建好昔日Michael Jeffrey Jordan時代輝煌而偉大,強盛的公牛皇朝,希望指日可待, i hope that dream come true as soon as possible !!!!                

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• JackyNelson

Derrick martell Rose 生不逢時

gotta get a better coach, & trade out Carlos Boozer
了解了~~
sylk 發表於 2011-6-5 01:26 PM
還是輸了