返回列表 回復 發帖
早晨c兄c弟我又要利是
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
仲咁少人黎ge我经已唱通街喔
今日到此为止啦。。
aa00         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
cck_my         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
icashan         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
bchew         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉 ...
ckhooi74 發表於 2011-7-2 12:34 PM
多谢c兄
c兄我又黎啦
收到好几个飞鸽传书
正式報到x4
呵呵。。放心,仲有好多。。
ckhooi74 發表於 2011-7-6 12:27 PM
c兄 咁你就要派多D分享下啦
c弟,你身家都唔少嚄。。。
ckhooi74 發表於 2011-7-6 12:31 PM
我乞返黎架 要黎派俾我区会员
多谢c兄我收到钱啦
论坛好多底调富豪架
咁我嘛好高调。。。
ckhooi74 發表於 2011-7-6 12:55 PM
sport区最高调
果区有输赢,呢度赢硬嚄。。。
ckhooi74 發表於 2011-7-6 01:06 PM
依度都系双赢 名系你~利我地
Good nite yumiko大佬
go2david 發表於 2011-7-12 03:41 PM
明艷照人 你叫大佬/拉出去斩
明艷照人呀

迟钝友
我身怀重型武器
i knew .... leng lui mah
lilitan008 發表於 2011-7-12 04:13 PM
请写中文 靓佬