返回列表 回復 發帖
即系好似我地呢边甘,越秀区的不会理会荔湾区的事
lhy92725 發表於 2021-5-24 03:18 PM
丁丁的朵不够响
搵D机会比佢响下朵
條骨都無佐lu
原来仲有重新与朋友保持联络的功能
lhy92725 發表於 2021-5-25 12:09 PM
無幾多個了
外星貓E生
呢个朋友点称呼啊
lhy92725 發表於 2021-5-25 09:33 AM
朋友你好 可以叫我P
亞哥呢度開左好耐啦!得閑來坐
CC517 發表於 2021-5-25 11:08 AM
樓主你好我啱啱註冊咗一個多月(差唔多兩個月) 我如果得閑會嚟下勒
唔知㸃解有人回覆我 冇係統消息通知我嘅 我都係啱啱入嚟見到致知咋
p仔你好,回复好似系无短信提示的,呢度边有甘高级
條骨都無佐lu
p仔你好,回复好似系无短信提示的,呢度边有甘高级
lhy92725 發表於 2021-5-26 11:37 AM
92725兄你好原本無短信提示 唯有得閒入嚟睇下喇
有朋友打左,成日要打去問候下驚佢死鬼左都無人知。
CC517 發表於 2021-5-25 11:32 AM
而家香港好多人都唔想打疫苗喎

新聞 : 香港政府促市民接種疫苗 稱過剩劑量或通過世衛捐予更需要地方

政府回應有媒體報道指,香港因疫苗接種率不足,將棄置數以百萬劑的新冠狀病毒疫苗,政府發言人說,運抵本港尚未使用的疫苗有189萬劑, 呼籲市民不要再持觀望態度,趁疫苗充足及疫苗接種中心有足夠容量時盡早接種疫苗。

發言人說,未使用的科興疫苗約105萬劑,復必泰疫苗則約84萬劑,目前庫存的復必泰疫苗,使用期限將於八月中屆滿。但市民對復必泰疫苗的需求近期漸趨疲弱,平均每日在網上預約接種復必泰疫苗只有約一萬劑量。

發言人表示, 由於全球疫苗供應緊張,為免浪費,政府會根據疫苗接種及預約趨勢,估算可能過剩的疫苗劑量,與藥廠商討如何處理,預計未能在本年內今輪接種計劃或疫苗使用限期前接種的疫苗,例如延遲付運、不予付運部分批次疫苗,或通過世界衛生組織疫苗全球獲取機制等渠道,捐給其他更需要疫苗的地方。
转返内地咯,最近广州听闻好缺货
條骨都無佐lu
转返内地咯,最近广州听闻好缺货
lhy92725 發表於 2021-5-26 01:53 PM
廣州會唔會有好多想打疫苗嘅人 冇針比佢地打呢
最近出佐好几例,D人突然又想去打所以先缺嘅
條骨都無佐lu
搵D机会比佢响下朵
lhy92725 發表於 2021-5-25 06:31 PM
他都不敢出来
樓主你好我啱啱註冊咗一個多月(差唔多兩個月) 我如果得閑會嚟下勒
唔知㸃解有人回覆我 冇係統消息通知我嘅 我都係啱啱入嚟見到致知咋
pusacg.org 發表於 2021-5-25 11:57 PM
你自己入來架,唔會比張帖你嘅自由出入
外星貓E生
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
香港有人打完疫苗之後死咗 可能關疫苗事 可能唔關疫苗事 總之就搞到好多人都驚咗 唔想打針