返回列表 回復 發帖
死喇,咁易中,好易買餐餸,重未落注添
局部區域潛水中...
恭喜言爺。
HENRY_168 發表於 2012-10-27 06:55 PM
thanks Henry兄
局部區域潛水中...
天雞不可點豉油
blacker14tt 發表於 2012-10-27 06:52 PM
原來是天機!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
估吾到言公子普通话都相当吾错嘅喔
lhy92725 發表於 2012-10-27 06:54 PM
都係楊sir教
局部區域潛水中...
處女揀左33號:

卡片內容:

樓層:
TVB$5,000,000 x 15 = TVB$75,000,000

處女鴻運當頭

時間支出樓層
操作
金石良2012-10-27 07:02 PMTVB 75000000 元46297
積分轉出
死喇,咁易中,好易買餐餸,重未落注添
金石良 發表於 2012-10-27 06:59 PM
小心
處女揀左33號:

卡片內容:

樓層:
TVB$5,000,000 x 15 = TVB$75,000,000

處女鴻運當頭

時間支出樓層
操作金石良2012-10- ...
blacker14tt 發表於 2012-10-27 07:03 PM
嘩!特大獎呀?哈哈哈哈哈哈哈......
多謝晒超級無敵靚靚老板娘
局部區域潛水中...
嘩, 言爺今日好幸運!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
處女揀左33號:

卡片內容:

樓層:

處女鴻運當頭

時間支出樓層
操作金石良2012-10- ...
blacker14tt 發表於 2012-10-27 07:03 PM
唔洗玩LA~
係呀,今晚唔賭就.....太浪費喇
局部區域潛水中...
唔洗玩LA~
ricky867 發表於 2012-10-27 07:08 PM
咁快放棄
金石良 發表於 2012-10-27 07:08 PM
本來有野講, 但怕你打, 都係算
唔洗玩LA~
ricky867 發表於 2012-10-27 07:08 PM
可能重有個超級特大獎都唔定,我哋估老板娘唔到架
局部區域潛水中...
金石良 發表於 2012-10-27 07:08 PM
不過唔知明天您是否都是咁幸運^^
本來有野講, 但怕你打, 都係算
blacker14tt 發表於 2012-10-27 07:09 PM
唔好講衰嘢
局部區域潛水中...