返回列表 回復 發帖
第一場:修咸頓(主)VS 愛華頓(客)
1.修咸頓(主)1vs1 愛華頓(客)
2.和
3.2球

第二場:史雲斯(主)VS 紐卡素(客)
1.史雲斯(主)2vs1 紐卡素(客)
2.主勝
3.3球

第三場:水晶宮(主)VS 阿仙奴(客)
1.水晶宮(主)2vs1 阿仙奴(客)
2.主勝
3.3球

第四場:曼   城(主)VS 車路士(客)
1.曼  城(主)1vs2 車路士(客)
2.客勝
3.3球
貓貓下午好!
penny最近吾多見你哦
lhy92725 發表於 2015-8-11 04:21 PM
我忙呀! 貓貓! 請你見諒!
第一場:曼   聯(主)VS 紐卡素(客)
1.曼   聯(主)2vs0 紐卡素(客)
2.主勝
3.2球

第二場:諾域治(主)VS 史篤城(客)
1.諾域治(主)1vs1 史篤城(客)
2.和
3.2球

第三場:李斯特城(主)VS 熱刺(客)
1.李斯特城(主)1vs2 熱刺(客)
2.客勝
3.3球

第四場:西布朗(主)VS 車路士(客)
1.西布朗(主)0vs2 車路士(客)
2.客勝
3.2球
貓貓你好! 我來了!
貓貓下午好!
Penny你好啊,甘早出完街啦?
lhy92725 發表於 2015-8-23 04:52 PM
太熱呀! 貓貓!
坐低搵D野食
lhy92725 發表於 2015-8-23 04:55 PM
就煮飯食呀! 貓貓!
系好鬼死熱啊
lhy92725 發表於 2015-8-23 05:05 PM
所以開緊冷氣呀!
黑白貓真系好靚
lhy92725 發表於 2015-8-24 12:02 PM
最係貓貓你最靚!
係呀!! 禮拜六日仲要去玩呢!!!
gracechanstuart 發表於 2015-8-24 02:12 PM
去邊處玩呀!
第一場:紐卡素(主)VS 阿仙奴(客)
1.紐卡素(主)0vs2 阿仙奴(客)
2.客勝
3.2球

第二場:車路士(主)VS 水晶宮(客)
1.車路士(主)1vs2 水晶宮(客)
2.客勝
3.3球

第三場:利物浦(主)VS 韋斯咸(客)
1.利物浦(主)2vs0 韋斯咸(客))
2.主勝
3.2球

第四場:熱   刺(主)VS 愛華頓(客)
1.熱   刺(主)0vs2 愛華頓(客)
2.客勝
3.2球
貓貓下午好,下次就3000頁了。
chenwenwu 發表於 2015-8-27 05:36 PM
仲有成200多頁!
貓貓晚上好!
踢波
satoshi23 發表於 2015-8-27 09:05 PM
踢什麼球要咁多錢呀!