返回列表 回復 發帖
肥腻死了
lhy92725 發表於 2021-5-31 01:50 PM
越肥膩就越好食麻
食斎唔会死嘅,不过就辛苦D
lhy92725 發表於 2021-6-2 09:29 AM
最緊要好食麻 食斎就唔會咯
唔食都會死架
CC517 發表於 2021-6-1 11:58 PM
食唔食都會死架喇
總之就茶記我致愛
D斎仲好多油添
斎鋪唔係周圍都有嫁 都係食返茶記就最方便
星洲炒米同楊洲炒飯就間間茶記都有
食個芙蓉蛋飯都唔錯
要安心碼或填紙仔
CC517 發表於 2021-6-5 11:43 AM
我就算要用安心碼都照去茶餐廳
大陆嘅高级D,全部联动你嘅手机号码,24小时监控你的行踪
lhy92725 發表於 2021-6-6 11:05 AM
安心碼指需要用個舊電話(唔用嘅電話)安裝個APP(安心出行) 而個舊電話可以唔安裝SIM卡或者唔連線上網使出 唔會監控行蹤
马国版的穗康码是自己讲自己健康的
4461 發表於 2021-6-6 11:42 AM
香港嘅安心碼 指係自己紀錄自己去過邊間餐廳
香港都要电话实名咯,迟早都监控你行动了
lhy92725 發表於 2021-6-7 09:37 AM
可以用部舊電話唔安裝SIM卡(唔會連線上網) 所以唔會有監控行蹤
用E部電話安裝個安心出行APP 指係紀錄去過邊間餐廳
無sim卡都用到安心出行碼㗎 我而家就係咁用
系咪之前插佐卡整佐个码出来,然后拨了卡
lhy92725 發表於 2021-6-9 09:31 AM
我先用電腦喺網站下載左 安心出行apk檔案  再將apk檔案安裝在電話 而電話由始到終 完全冇安裝過sim卡
比人查到裝假狗拉架
CC517 發表於 2021-6-10 09:45 PM
要避免追蹤,梗係上網站搵apk檔案嚟安裝啦,喺網站搵Eapk檔案同Google Play商店下載嘅係一模一範架。裝E個安心出行app係無需有google賬戶同埋唔駛裝SIM咭嘅,你可以搵部android 4.1以上舊手機試下架。
https://www.youtube.com/watch?v=7sRAqQgNROU
有些 QR 是要连线扫描的
4461 發表於 2021-6-10 08:54 PM
QR無需要连线嘅,資料指會儲存在電話內
扫码要连线吧?
lhy92725 發表於 2021-6-11 09:47 AM
扫码唔洗连线