返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多公仔箱論壇5 ~- s) Y: r: D0 J6 c
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% w+ L3 J$ [9 _+ k" g4 t) h
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。www.tvboxnow.com& ?8 o& X8 u+ [/ H* h
serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
" Z8 D" g* Z, Q. o# f
+ Q0 a( |! c$ |
) ]# `1 Z7 P$ E: s5 ytvb now,tvbnow,bttvb
4 T, I8 _3 N+ \5 vwww.tvboxnow.com我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
2 m, s. g. i4 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

: H$ ~# I" L# p1 j
; B. n* z% t& v3 Rwww.tvboxnow.com- z6 b7 W+ c  I4 `/ v

5 O. W2 R6 ~% b6 i* N! v/ ]6 i& pwww.tvboxnow.com
9 Q4 A+ G, i3 ^我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
. L( C% K0 B2 U7 _7 L8 p% thyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
公仔箱論壇: D8 c  ]4 l7 G& V' @! v

7 n( {9 p( m9 V# Xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! |8 z' H9 H1 Y. [: j
两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
. Q* x! Q4 j/ X# L  }tvb now,tvbnow,bttvbyunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
www.tvboxnow.com3 j  j  c8 `" t7 P" q% H6 i7 ]. x

; Z9 F; R5 R, p4 `tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Y2 E, r' [7 q4 z* x5 |
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
* q( Z0 B# L! K, G5 F+ |  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
0 U2 J1 [- r- t( z! `2 {. o3 _

7 Q, U4 }! l( y/ u2 r8 O
% b5 ]' S4 I' y& ]( G2 T4 l. U' ^tvb now,tvbnow,bttvb无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧