返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
7 }& `8 t, M. v: a" otvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
9 K2 H- X; ]* rtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
公仔箱論壇# A' S( r6 B9 R
黑色真係好型@@
" R1 u0 L) S: ~# XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 K/ Z% s/ k+ o3 p2 g! H# u4 |
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F+ ?9 ~; o! r  M
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
公仔箱論壇: e6 w/ g9 g7 c' K
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇* V- C1 \& z0 K0 \4 S
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨www.tvboxnow.com3 u' R5 r6 G& L
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
- E: k; n* Y4 T/ v我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
  `" e0 Z* @- u7 K6 x; ?公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
  _$ x+ K+ g. P" m# T& k* C
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇5 r2 M. X& A0 K6 h+ b; K- }: Z
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a- @: X; s# s6 j0 H
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: T0 g' Q7 V) N7 C5 e  B, P5 n
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇0 `1 v7 Z! _3 W5 b, ]* C: Z" l. T
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
0 E6 \7 w2 N, d  l/ T
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D/ G1 }1 g+ o: _$ h: ^
同埋我覺得one影相靚d
2 r& X$ J2 c. F$ Z  ^' l0 `3 qwww.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)www.tvboxnow.com1 z! J. h; ]5 ~
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價4 i/ _& Y$ O8 X) g
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
* I1 Y+ f/ j3 _2 x* I  [但S4好似都多左好多新功能..?
公仔箱論壇6 [/ U; S6 b9 V+ D6 `5 Q; X& C, T
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
8 v- z& H5 H% Q4 c同埋我覺得one影相靚dwww.tvboxnow.com3 h1 n- m' `' Z/ N- m
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
  q5 \% F% Z; M0 S! z公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
) |4 e# J7 U) [  G5 M但S4好似都多左好多新功能..?公仔箱論壇% Y# {1 n: c, w0 k4 k% t
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
# ?- y9 M+ e( N. k5 }) u$ g- E  K
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q+ Q: r  n/ x* f" @" v5 h
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
5 O% R# h! t# I5 A* l/ W& wwww.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩tvb now,tvbnow,bttvb5 a% ?# `  \  K+ z2 G
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
" }6 H  E& {- H2 T5 Y8 R5 f6 ~www.tvboxnow.com但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
6 C, K# C: R9 R6 {/ Ctvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
' U9 O7 o- s; K  CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇/ V4 U- N7 f& |9 A  V, m7 |8 H% }  w
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvb now,tvbnow,bttvb  f0 i! {! H% d& @
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
3 |7 Q# V( w. a2 L5 V$ r
如果係咁咁真係唔洗考慮....