返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1www.tvboxnow.com# O1 n; o2 ?6 O1 @# ~" T- [
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb/ F; |) m% t, r" W1 V+ f$ H6 `) `
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J) C& p& m. a  `" i
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
- Z, M; e# i% u; O* Q2 i6 y
下, 咁搵笨
" J6 `8 [; J+ s5 h* p; |4 Htvb now,tvbnow,bttvb不過佢3g同4g係咪同時出先?
1 [, i4 ]. M0 L+ {3 Y! M
下, 咁搵笨8 D/ p/ a4 n0 B, z0 E& u/ `
不過佢3g同4g係咪同時出先?www.tvboxnow.com# L+ S1 T$ s4 o2 x
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
: k1 e& d# S! o" E9 n/ H! u4 T% B
唔係呀, 4G版聽講會再遲Dtvb now,tvbnow,bttvb/ B$ K, z( I3 B8 V
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s6 l* Q; @! p) O9 i
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
; @9 y  m0 L* P0 M, {1 b: T- n公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+/ N3 l( G, n8 K+ X/ m
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
2 q8 R# n6 V$ w1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
www.tvboxnow.com( u& x7 U. Q3 u1 K
下..乜咁樣架. v+ {& a/ E; o3 s3 W; Z
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
  \3 z4 h, Y0 \3 _' h# z0 e公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快dwww.tvboxnow.com( m- t/ f3 ~3 O4 \, ~
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
公仔箱論壇4 A. a; y! a( @4 h2 K3 ~
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
/ l$ `9 Y. B5 e/ K" k% L- W; {呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢公仔箱論壇$ i$ ], v$ o+ S
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
/ g  a) W- T" G% Y我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d8 N& x8 |1 k: V; `7 c) O3 g. u
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 公仔箱論壇* r" N1 W) [3 _3 s0 E- B1 R
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
* }$ w4 `8 M- `- |agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
/ D+ {3 @5 ]" @( W* k7 Q$ N5 T. [www.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
. z' s+ k$ {8 }( x* x+ Z  w0 Y1 C公仔箱論壇係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題www.tvboxnow.com4 {0 Y! g8 w: A' U0 m; Q
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
' X# ~8 E" I: }) ]www.tvboxnow.comagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重# j7 j+ J) Z# l( f) q0 J4 e+ w; P
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! n3 E2 Q8 T/ C3 E4 H/ l9 s
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇  [1 t2 F# d% b8 }
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁