返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.tvb now,tvbnow,bttvb5 x; k/ y6 o4 X6 w) R. G" b
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
* i( Q* j1 I8 S3 i* A. Rwww.tvboxnow.com大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
/ N/ \3 F0 y; S. N8 @" q" Ftvb now,tvbnow,bttvb其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
7 P2 ~/ m" R4 X6 ?  P) y" I
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。www.tvboxnow.com& ?6 h" N! {. h$ X  Z
其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...www.tvboxnow.com& {# l9 ^+ o6 g' M  w0 W
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
$ V6 ^8 a) I  @6 g3 b0 l9 I5 |tvb now,tvbnow,bttvb
( r3 B+ h  W) o% S公仔箱論壇潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱. tvb now,tvbnow,bttvb/ @- u4 ^" l6 [
我比較仲意田蕊妮
) B9 Y' Y  k" [' r; E' R+ p
公仔箱論壇$ [2 x, E' e2 f) j: w* u
潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
& x$ z5 R% i7 Y- dwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 K7 q- k0 b2 N/ z7 x
$ I2 ^% y$ _' b. _
www.tvboxnow.com# A* j" ?, ~' m, j& B% p3 n: c
我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
1 G1 ]! E4 J  x/ b( l. S$ Wtvb now,tvbnow,bttvb我比較仲意田蕊妮tvb now,tvbnow,bttvb9 X6 ]* }* k" U8 i, L
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
( K! h; ], J* M  [www.tvboxnow.com
$ ]$ g. b1 `0 J8 Z. F) Q公仔箱論壇身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
) N: f; h/ s8 swww.tvboxnow.comwewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
  Q4 r0 ?* l' A6 y1 J公仔箱論壇
; g- t# l' F0 J" ]" W; ltvb now,tvbnow,bttvb其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...tvb now,tvbnow,bttvb) m% G9 R; e5 J# W$ l
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
7 {& T! [- h8 F5 W; I  L% N" h3 twww.tvboxnow.com, H2 [0 ?; `$ l2 W4 g7 E! c+ a# n" {0 `
係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!