返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇* N" g% x7 Y3 ^  }9 B

& n6 M- \3 [+ v$ m- T8 Z# Ptvb now,tvbnow,bttvb
: ~+ |/ a0 l3 ~" `9 U  z你留打呀?
  u0 h) l# p1 K9 zLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
; }2 W4 `4 C  _3 q9 i- n7 H
, g- y0 c8 R5 C2 M" o3 {, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇$ G9 \1 [5 u3 n7 ^' C4 L6 a4 h, {0 e
tvb now,tvbnow,bttvb! I/ x3 s. i; p
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
) I& C* j% E) w) J0 H7 ztvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 a; y9 _9 a! Z6 }' E- k! o) b
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀+ M- w! r8 u& K# r
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
+ T$ j3 f* o8 }  M/ u: O! d
; Z  N- {- |% [' e2 f哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
) V, H: z. t# c# l$ v喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www.tvboxnow.com2 @* x0 L9 |) c4 x0 d* i

! D* e) n' E! _" C9 ~1 F" G呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
$ M; L- l% w! s. b% `- @& i& b3 Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
6 F' R* z. z1 g! W& Y! b2 xthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
  d: O8 ^9 ^# J; {9 o6 Jthat would be too bad
: e, U8 n1 Y5 ~. q* r. W7 i# Ishouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
0 A. G! ]; k1 c% ^% q5 Z* i& dtvb now,tvbnow,bttvb
4 v! F& Q/ f" ]% C5 k4 d/ o& etvb now,tvbnow,bttvb咪係!
唔怕水滿就得) w$ [- F$ N) U- E' P! o/ p8 M
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
: Y& P1 A9 D4 Z8 Ftvb now,tvbnow,bttvb
: p7 M7 {- S6 I  ]4 B3 y公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 P1 T: y" R4 r9 x# B' k
公仔箱論壇) k% h5 L" V. X# S! N  u/ b
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 g9 [, Q% s: ?5 y4 V* a2 J

% X$ }. P9 Y' B公仔箱論壇哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" l0 U( ~( {1 \% J0 @
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...tvb now,tvbnow,bttvb# i: g2 M; x2 K/ E+ P' z8 h
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
公仔箱論壇  K1 U2 c8 N$ _8 N4 O, W' l( K
公仔箱論壇, s9 t6 _/ n; j4 F
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?, {3 M- i/ {8 W, ^2 |
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

5 L' i$ C/ _* fwww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
. @5 }7 l* E8 b- T5 D小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
% M6 X8 d4 @- i7 W" u0 a7 m0 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
7 R2 f+ a+ a4 x7 D& c" {騎騎,我都好似差唔多。
1 X& V! W  @0 R! ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
2 R& ?1 p8 B. I1 a5 ^1 _開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
/ ^( j3 e. A3 S+ L) k) ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 }+ R+ H9 P; P7 I  j" X  z! }
話時話,多謝你派的分,謝謝
+ o$ Y1 }4 K+ \/ v9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 I* Z( L  _, G5 f, x
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. www.tvboxnow.com; U* r% B; j3 A1 A/ t% e

. ~1 o: Q4 W" K話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...( n! U+ p" e0 i/ Y. c
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
8 C- y# J1 l" b  h: X
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦www.tvboxnow.com! {' f9 j; M% p

1 v0 d6 F, M. V( R! O  T7 I話時話,多謝你派的分,謝謝
& n! F" e" Y8 `' h/ J( `www.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
/ m# g" Q$ y2 }: R, qtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com1 Z+ v. J9 u' @, y! ]3 G
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip: d% ^- r' T" F) m$ O2 D; z
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
7 _0 q6 I! p5 u. Rwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb0 X5 @- q, d# O. T$ \1 e
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!