返回列表 回復 發帖
, v1 c! M9 o+ ywww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb' }3 @6 H  E" J+ k* {9 {/ I
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
7 U* x$ M6 \! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
3 m& K( L4 D  }" a都係名稱1個冇乜作為
. W" \3 N) V  N. Q" A2 u# _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係名稱1個冇乜作為6 p. m3 m  b$ T6 J/ a$ q
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ S8 B+ k( @$ s( T0 X
咬咬兄你好, ; B) E  d, k) q( C2 R
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
公仔箱論壇5 j( h1 C; d7 S8 r: Y2 ~
, C7 r% h( ^* a8 `& K* S
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. .../ B/ g, |) `, |. E  ?
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
www.tvboxnow.com$ O# p* H1 Q# a  g) T( J
. u# v7 e/ H+ ]& I% c) Q5 Y: t
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
+ P9 Z3 b  u8 I9 h, M0 [
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦tvb now,tvbnow,bttvb1 E# j) p* s1 u% b

! ?# F( w6 J7 |6 g0 u/ {  ]話時話,多謝你派的分,謝謝
3 |* ^' `( j6 t; vtvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
$ E- M+ ?$ s2 d2 w公仔箱論壇
% c; @0 h6 z4 P; Y唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
& d! P( J% a  i7 u' u& X公仔箱論壇咬咬兄你好,
3 K& G/ V; R9 |9 ]( |tvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www.tvboxnow.com* A  H$ B) c7 I2 P' P$ w( G
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
, x2 P9 g/ M9 G4 g" s2 F咬咬兄你好,
& G- b& @' M7 t  G" V3 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
- j. E- m/ j2 f3 A( ]- ^: @$ ^6 Ctvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
5 j! T; L. ~) T: `7 l! s  T$ Wtvb now,tvbnow,bttvb
. Q( j; T( f* `" z2 d8 q# N5 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
- D& p! f' b8 t3 G5 nwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
www.tvboxnow.com6 o% B7 y* J, I
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭

1 N# M$ b! X( F5 e4 @3 P' E3 [
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
5 L: B( j% p- O: _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
7 q, z/ E; d, _! g& v0 k: N* twww.tvboxnow.com 哈哈哈,你形容得好好笑...........
* Z, G& M! f* w& }* M& F1 E3 Ktvb now,tvbnow,bttvb
, U( @& I1 f" p# V6 ^# kwww.tvboxnow.com無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
1 @+ J9 Z% H6 n) N1 Btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb8 A/ b$ C0 U! c+ u
tvb now,tvbnow,bttvb2 M% B/ k, m% O! B

6 R1 F1 i; r  o  x  v& S- Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
# p% A3 V  |5 Q8 T# R( i
www.tvboxnow.com( \' n' Y* R5 w& Y
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
* [. n$ E; ]6 @# r" n2 F大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
5 y7 a3 k! D& Q0 F  oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇8 q) t& v! [! z" x6 d9 b* T
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
* V7 X* C  h. O6 K7 A# ^+ k$ M公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
+ z2 e( o' {+ a. A要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
9 Y0 v8 a4 x$ G7 Q9 \! Dwww.tvboxnow.com除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
# Y9 |( f3 ]) g. z& L: Awww.tvboxnow.com公仔箱論壇3 x! E8 d. [! {5 ?/ \
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 d4 F8 q! N: g
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
7 [' R: I- x) B7 Y( l! a
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
tvb now,tvbnow,bttvb' z: k5 O1 u* }- O' k
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
  U5 A. r# `4 R1 p. J6 e除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?公仔箱論壇, I( E/ K+ R8 Q6 t1 z# H
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
www.tvboxnow.com" S& E6 ?: A; {' V+ D3 ~$ @% ^

5 v: B9 k/ n. N3 ^5 B: S% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
; ~% v; V/ ^* n+ x+ c, l0 X* b呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食