返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...tvb now,tvbnow,bttvb2 Z. f0 X% j1 L' |
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
公仔箱論壇. S) y7 u6 M& z' r5 b  Q4 M6 x( q
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
- c# v9 j% U. I3 Q* c3 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z0 W1 _9 b3 J: C! M
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
" s: |+ ^1 ^5 m: p( v$ S0 }2 N4 _/ P大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
* o4 `! b% Q# O公仔箱論壇' Q& A: R8 K2 S
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?. Z3 @; j! X( r
tvb now,tvbnow,bttvb; G5 g) l+ p4 C; B* ]
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
0 H* ^* I$ M" e4 f9 D公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
公仔箱論壇! T7 c; y, v" j. ?+ q

4 ^) ~4 }' j- J3 X2 I9 N公仔箱論壇佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
- }# j+ B: |( _8 l6 B1 v" C* S2830332
2 I, G3 i7 n; Ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
0 c0 T, m3 q2 U! d) t: w: sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q% _1 p3 H, H9 n' ~, F. }. {
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
www.tvboxnow.com0 u7 b$ k5 ?4 c- v/ e1 y4 {5 G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 X: k" ?' P. X
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
! E- X( R: l! V3 h- S9 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
www.tvboxnow.com1 y9 ~3 b. M  ?9 z+ M3 J$ Z
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
, [. I6 r( o7 B# S' I公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb( N9 G3 U5 R: N  S% {
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......0 R; t0 Q# Y" K% c1 C& g2 r
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
4 C; o( ]( }' N- w- uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T/ w5 ?# g! E7 _$ L5 y4 W) k5 H( k
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
- S# P6 @( c4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# u' s' ~6 k+ G$ M  e- g7 ]公仔箱論壇咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
. r7 N, O. d5 G* x# ?www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
7 `: z5 Q. I* n( R
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& _1 b2 L" A+ \% H; M" O* w
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
" _# z$ s) B: v& O公仔箱論壇

+ ^- w7 _; |" ]8 i' I
) ?+ o5 C( }" K0 j! Y
0 ?: W0 K7 u; s# L呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
- g0 ?8 @/ C7 D咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
; k1 f2 |/ o6 w4 P, u玩時玩你小心啲喎。
" p) b; v& O! o; @. n! Kleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
公仔箱論壇0 e, D2 }' N) U8 ~; ?. n8 V0 ~1 ~7 V3 i1 z
) x* t6 |: k+ U$ Y
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
! W. w& `$ @( l* B! Z+ @# V' M1 M. X+ A大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& d. [/ P4 c0 Y, g
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
tvb now,tvbnow,bttvb) k5 [; ~3 {+ |1 K6 t* r7 ^% P
tvb now,tvbnow,bttvb" u" ?* E* G( ^+ n+ m; E5 i
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
6 l6 |% j) Z4 h+ S8 l% L, lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
/ i: i# Q1 g. ~7 I7 K+ I1 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
% x. P' y: b: _" W9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 ' q+ Z, d) @- h- `9 P