返回列表 回復 發帖
good drama
6 X$ C9 _: R/ e8 p$ g" E咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
, N3 K- J: F3 D$ I- V& z( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
  s- ]/ T" c6 Z) C9 N% J4 w9 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2847496www.tvboxnow.com* X% Q: N/ h' j
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
% R. ]( M' z! q2 W* i公仔箱論壇
. Y. W, r( j) z8 o: H# ?9 s) qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
) f" M! [9 G: e3 w. h; }8 D" P2 \1 rwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
5 n# d/ d+ ^9 \4 ztvb now,tvbnow,bttvbmnb1123老友記,我都想呀 .
2 M# f- _' ~+ Mtvb now,tvbnow,bttvb睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!tvb now,tvbnow,bttvb. K7 @& b- G6 n
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
www.tvboxnow.com7 \8 a# C1 ^+ e( Y. k6 c
係咪新名詞?因為我好out....
婆婆4 b/ m: O# q% a
haha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??2 L3 y, ?4 C5 `2 o' N
大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
4 W: Y7 Y) q' X1 F/ \+ V可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀9 M/ ?# T/ J) E  A6 C+ F
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
, v, E( s+ S) G! a+ l2 k0 Ytvb now,tvbnow,bttvb同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
: \; ]' Z) o0 |6 @2 ftvb now,tvbnow,bttvb可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
" A0 S: Z+ e+ J; U8 b$ k) Z3 Xtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
www.tvboxnow.com: S8 h) {* s9 t$ N

# Z% i' t* ?; z$ H& u: R. K6 U; W, }tvb now,tvbnow,bttvb睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
# p) L- o2 H" y5 q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 D# j- ?8 B1 F3 ~- B6 u* u' u
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!公仔箱論壇1 l+ B! n, ?+ g6 _
大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
( W# D; m0 e  a
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚