返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 www.tvboxnow.com9 Z- W) u  Y$ C3 t5 v

5 C+ e/ r( q% ^www.tvboxnow.com
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
, b6 ?2 t( O7 ~" M% F) D; z8 `見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee' L: ^- Q" c: ^* M* m+ E: v7 [
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Z+ _- s$ f" W+ G0 _
p版主榮升,一定要送大禮 4 \6 I7 W* t7 g& d9 [% T9 M
8 @( l3 q2 w' G; R! r  k1 S2 Y
小便版,係咩版嚟架??hahatvb now,tvbnow,bttvb" i# B0 z' h3 w' a
tvb now,tvbnow,bttvb8 n3 l# L; |+ g7 e# y
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
' D3 n0 _% i. }$ T, gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
* X1 |, O' {- F' c- D1 E" Qtvb now,tvbnow,bttvb版主大人,叫kily得喇!!XD8 K# {5 b' h+ x: r
; o3 l# o# ]. G6 w  O/ s& p
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!www.tvboxnow.com% j5 k" e7 e4 w' m# W$ e
尤其約定!!!
( d- l0 ]4 L% S) Kwww.tvboxnow.comlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
. H" ?# j- M4 F$ j( o2 i9 H很好聽& t, r8 A; {" d1 m, @' B
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R/ ^! a" t0 H% L6 D
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

, L6 J+ R) k( Q. n8 @% l公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 B* j0 E( J; h! b0 O( p+ @
好好聽啊!( W  w& K# h$ N2 C* p( V
尤其約定!!!
1 z  e: k+ C; \* vlove it~~
/ b" n* l. ?" q* Dwww.tvboxnow.comla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {/ N0 T# H3 O! z  Z2 q% r

, V5 o* G. x5 |( D' Q9 Z) m. h公仔箱論壇好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。tvb now,tvbnow,bttvb  n; L9 n; J  Z$ I4 t6 ?7 |
很好聽
) p  i8 ]- O6 q/ \6 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Support !
! \) f: Z0 X; Z元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C- T' r$ a; j$ C% G. J
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
; n) ?2 A: u8 G' P- r' \8 w6 Ytvb now,tvbnow,bttvb但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
0 W  U1 E2 ~1 [5 l' Y- @pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
www.tvboxnow.com' o* H/ T6 M7 q: B
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
% ]" {; {+ a2 `9 H* i$ I& l/ g乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. / G, e7 Q* O( L" i

- q- U+ N/ C/ ?4 a4 M! I

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
# x- L- @) @( `2 h! u6 d& p1 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
$ L, T& u0 F' `6 ~www.tvboxnow.com7 h, U* Q6 J) x# t2 h
uD3AKIufams
2 j' C8 n3 N; j0 \pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
0 v% z0 h, U7 u+ S哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
9 h0 V1 Z  h7 A0 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗pull3版主唱會更有感情!!4 v% q/ D/ e# i  ^, c

D3 ?$ ?1 L  u6 D' M1 x) K! Ytvb now,tvbnow,bttvb謝謝收聽!!