返回列表 回復 發帖
4 q% B) M; u8 p2 |+ K, g( q& ]www.tvboxnow.com. |4 p6 h# V( L& d7 t+ ~
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我tvb now,tvbnow,bttvb( D4 m. o4 f" ~7 L+ n+ u# F
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
( k2 ~; q9 }8 _; \/ d- r1 u& Y! [公仔箱論壇chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
公仔箱論壇6 C. L3 x0 Z" J6 l$ p
p版主榮升,一定要送大禮
* O3 w% k" p$ `# b& ^7 g5 O& zwww.tvboxnow.com
0 ~! U1 ~9 @  r+ x4 U7 t+ Q, h小便版,係咩版嚟架??haha
# b: h+ u$ w8 z9 V' E/ }tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇- R. G: |1 Z0 _# x+ q9 Q: r
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
0 R, T) Q/ C% Z6 n& D; n# p# j+ z$ Utimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
公仔箱論壇8 {) W4 }( I" A5 ~8 `  w0 G
版主大人,叫kily得喇!!XD6 H" W) w1 G4 u( p

3 |1 V2 v( G$ \) u9 U公仔箱論壇好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
7 z$ M0 K( u3 r, i3 kwww.tvboxnow.com尤其約定!!!
9 O7 K; {% o) ?love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' q8 |* w4 n5 w) C5 m4 r" `
很好聽
7 o& q5 {# z& Bwww.tvboxnow.comSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,公仔箱論壇; A; O; g- \9 o0 C- x
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 ! r2 Z$ r0 c- D  q! H( h

1 n6 V0 w, m0 J+ e$ k9 g' {* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
好好聽啊!公仔箱論壇$ I* X) |6 a* z( e; b
尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ y( ], d$ _3 W+ F8 [& i# I# c
love it~~
' q3 L% Y9 p9 C3 Pla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
公仔箱論壇' Z& J, ~, M. I' W6 H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r: Y0 y2 ~9 v6 x' R# c
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。+ Y3 Q: {* t' L. }
很好聽tvb now,tvbnow,bttvb" J- E0 C4 Z) L4 D
Support !
3 D' }! Z! w8 p  Y' G$ Rtvb now,tvbnow,bttvb元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
公仔箱論壇+ M( s& B. M% e" j+ Q  H; a
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
2 `+ e( m. G& H6 G但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!公仔箱論壇. x9 U4 ?3 f9 U/ w
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
2 o( h% R  O- @5 m% Y5 Y公仔箱論壇哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
) T' N: S& Z* L. {乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. tvb now,tvbnow,bttvb" Z) m5 q; _/ v! e! P; u
6 J% z1 ?8 i# r$ J: \6 S3 h" v

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇% X- ?8 G7 {+ O" N9 U- A
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 6 B% O* g% m$ d0 O! N+ C+ n
www.tvboxnow.com9 ]8 c$ D) D8 a
uD3AKIufams
$ l0 _# i% H& }- q& e3 h5 opull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
6 O7 T! B) |! x/ f4 `8 R" C哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結公仔箱論壇; `0 G: p' x$ f0 v
我諗pull3版主唱會更有感情!!
# C( X5 i! @7 w8 S+ A6 n公仔箱論壇0 _$ q+ Z, G4 O( T% V+ j0 w" f
謝謝收聽!!