返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...0 H- ]2 L, p1 n" [
大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
9 S7 ^6 s! V, w& uwww.tvboxnow.com我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!tvb now,tvbnow,bttvb9 R: P- M0 |/ e2 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 h9 Q0 d5 I& c; x! p0 r
I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...
# c  J' _) K; B7 C$ btvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
www.tvboxnow.com* R3 Z" c; L* C1 |1 y
www.tvboxnow.com' _) ?* y6 h1 Y
你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
: y9 x, N. F( @, r1 F+ \我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ L2 J/ X% w3 u# J$ M, S2 b+ v
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
* Q% e3 ]7 }7 K3 N. s7 j5 z公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ]2 h' [* f& ]
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
" h* u( `# _4 a8 X  T9 E  |* ]

" D! n7 E1 O- P  f/ |, m- XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...( _$ c1 }( g! k* r0 l" n6 T  t
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
( w4 a" |; e: r) ], I" W 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
2 B( @  P+ h- j公仔箱論壇想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
2 r1 `2 J4 m/ @- o
唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
; K% p/ Q7 X2 r8 Z: O; X- A公仔箱論壇想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?公仔箱論壇* N) m% n! D- j) X6 B
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 l9 A4 r0 S- f3 V3 @
公仔箱論壇" i) {9 v, N+ r3 Z! g4 e4 s6 C9 B0 E
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
6 b' L2 n' R0 f/ [9 ~
3 Y  D+ x6 U2 D: C7 Q% O$ l2 t因為我睇到個帖時已經遊戲完咗0 Q1 p3 J9 K2 B) n
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
' V' W/ q# A* ~
而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動
' S8 U2 W2 Q& b1 g% b" ^+ b0 EM Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?# S& I; s; U# k% \  Z6 U
     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕
" V& Y" G7 ^; K4 s$ @* |3 e7 S

+ q! w  e) `6 e; g6 R% o  l$ g 公仔箱論壇4 V% B4 @3 [- F' x8 o7 t; \  Q" E
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。$ R# F/ A6 A3 O( K4 Q' K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: L3 @. {! L5 ]1 L6 L
Pedestrian_A
8 V& p3 b& K& [- z) i1 g8 w4 iwww.tvboxnow.comzzleezz
/ N( f+ O; b8 {3 ~9 zwww.tvboxnow.com大文細佬
! X2 L/ p' _3 I3 Cchy25
; H( y7 w% \3 ~! @. ?tvb now,tvbnow,bttvbmecaca
* [" h, C/ [8 v. ~/ K" ~tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 s5 ?6 C* c5 ]0 V/ L; U

5 e2 F9 H- J- Mtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架