返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
公仔箱論壇( O  g6 D6 |; l, G
2934800公仔箱論壇7 q9 _4 _- W8 K
丁一元机會大啩啲。tvb now,tvbnow,bttvb  z9 Q" i& b2 h2 ^/ W  p; C, P
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
) U: n8 v, ~9 T1 y& g/ f
tvb now,tvbnow,bttvb; f( o+ ]# R4 n! N+ z
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
8 n0 b1 |9 ^* V

& q# g6 p8 c! q6 h乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
% o% W# j0 z8 E9 G/ X, W- F大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
0 f6 W4 H% h! E4 L( Ttvb now,tvbnow,bttvb陳生個主角好似重要啲啲....9 w% S: v) k0 U7 f5 `. J
www.tvboxnow.com) K2 J/ P7 q3 ]* E4 v
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
) p" j0 Y. {2 T  c3 y% UEr......Er...... Z; j& a7 q9 P
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
( j7 i& N; w: ?! t: a, `tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

www.tvboxnow.com, |- Y1 u- f' D$ J' t
陳生個主角好似重要啲啲....
$ p- ~" v1 k$ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 www.tvboxnow.com+ i* H! D7 n! A; _  k
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E) l( K0 F3 S. G2 W' I
Er......Er.....公仔箱論壇8 ^  r0 N3 D% |: n
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?9 }) r) P* y5 _+ z! s5 T" s$ S
2935583 ...
7 ^4 B6 d* f# C; }- G5 itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
: w% A3 E% ]! P# }' o

; w, c# I( j/ O# f公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
+ ?- \) n. z8 h* \" [  j3 a講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
2 d9 J; O& s7 g5 k( }1 O. W一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
0 c1 N+ ~' u0 p: }  n7 Z$ Wwww.tvboxnow.com嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
* F7 q8 s" S) q4 i0 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
. O, O7 {  F1 W公仔箱論壇吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....www.tvboxnow.com! _) `- x, q0 w4 ]" E
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ {) W9 Q% ~7 X! Q- m# f# c  o
www.tvboxnow.com9 w  r/ K, T: [& n) [: D
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k+ [  |9 v" ?' B. d& L5 C) u6 k
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
' x; ~7 r6 R$ p% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  U1 h- V7 A% i$ {
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
- m: j$ L; i0 P' q( }3 ?) [1 ywww.tvboxnow.com
( f! s: k; `6 N4 @+ Z各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
7 L+ [/ A. N9 U. N% W6 ?tvb now,tvbnow,bttvb講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
2 Y% T+ d+ {" D* |( X' _) P大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& D' p' t- o& v
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
3 _/ o) ?. I" atvb now,tvbnow,bttvb唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
3 b0 @5 T' F. V- r3 e8 ztvb now,tvbnow,bttvb我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........tvb now,tvbnow,bttvb; s" \& F; h, `& i' M' u- J6 B
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。公仔箱論壇* h5 w( K$ @, I) X, r% o
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
4 j3 E7 X* E4 X( H6 S* {
6 h$ I, S1 z: Q公仔箱論壇咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
公仔箱論壇& b5 b( S. Y: C  k1 W* y* a$ o

2 P8 B' V( m- G! _. g* v2 d公仔箱論壇咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
$ ^9 E. f, x" d% {- C. rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
. R: Y3 _, ^; p# S" e! V
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
3 p6 X8 C% v  ?3 v3 T我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶公仔箱論壇) ^3 S2 R& u( n8 z4 v
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ c9 e9 }0 f+ u4 N* K, f$ f
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.