返回列表 回復 發帖
" m3 ^( |* x5 t5 m" C" a" a- Y, o+ Z
其實喺整體外觀上至少仲有一樣分別。公仔箱論壇2 v0 b. S1 A8 M" L, G
咁吖,放寬限制,曾答過嘅參加者可補答一樣吖。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝獎金!
我相信編導專登設計過,弟弟矮過哥哥少少。
我相信編導專登設計過,弟弟矮過哥哥少少。
) b' N, V: X8 {0 N4 [. ewww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-23 12:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ C1 o  I9 F& i( n5 v! e+ w" k. c1 C

' |8 S. o0 S# t& ywww.tvboxnow.com仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
未可以接到你啲話題住.. 因為未聽
未可以接到你啲話題住.. 因為未聽
; H' a; i4 x. w% y7 x' d) Rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:42 AM
7 ]' ^/ U& a% O  u9 [) L3 r$ gtvb now,tvbnow,bttvb唔緊要架細佬,我知你唔太喜歡呢類劇。
0 s4 j& b! \4 Ltvb now,tvbnow,bttvb你鍾意偵探劇,咁CSI開新季咯,你去睇美劇吖,CSI同主要嗰啲我都有睇架,其實我「正職」係睇美、日劇,TVB劇係副業,哈哈。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) U5 Y; n8 S8 {6 M' c; @' M& G

9 ^6 P/ m" N5 r' d0 j其實我一直想開一張獨立而又會長期定時討論美劇咁帖,但睇美劇嘅人多,鍾意講嘅就好少,我驚嚟嚟去去得自己一條友好似傻仔咁......
: b; r! L3 B0 u
6 G2 e  Y' ]* ~% d$ Q: t仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
6 f& Z( F$ b& E8 `, g& R! \大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
2 _* T" I& d4 J1 B. X6 L: k, Q* Qwww.tvboxnow.com係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關tvb now,tvbnow,bttvb4 D& Y9 M4 _- ^  w$ w* q
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
" F. f- A% d* z! G+ c! `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我幾驚各位唔明呀.....
+ }4 A8 |- B2 a8 t) {& c
我幾驚各位唔明呀...... U" [7 V& o2 W
leekwoklam 發表於 2014-9-25 03:47 PM
# I2 {( z+ a% _  R4 a8 j0 ^tvb now,tvbnow,bttvb
* h- @7 }) n6 s- m$ s# R* |" ~公仔箱論壇我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
2 b# e, M* w  I' x! m( |2 vtvb now,tvbnow,bttvb
( J6 e* T: \  I% Atvb now,tvbnow,bttvb我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
+ P; X, }8 F  m) U大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
& f/ X, M- J- j6 N: W5 M哦,咁諗其他人都明啩。+ R& V& a, u: }3 ]. E$ U
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。tvb now,tvbnow,bttvb+ A: i, l# Z' B: t; W9 c3 t  w( Q, P
希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
) J! _' Q$ M) ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
; ?! k' F8 Z5 _7 `8 e7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
! k0 B) d$ s% v/ I# i6 itvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
公仔箱論壇* [6 j/ `+ }! K* M
有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。