返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
. |6 g* f1 U. |1 r 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
3 D: }( z  D( z( D& a# ?" S$ q 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...tvb now,tvbnow,bttvb  Y% \9 _. ~# ?- R- V
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
1 r8 [* Q0 N% d5 w0 V# h好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
& T: k& l9 u- u! J9 Qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
0 ^4 e8 K- m  b+ I! D% K$ C
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( V4 A+ q9 Y* F6 b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
1 Y/ H4 Q4 z. dmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇  V, [* a' t, |) Z2 I. x; `

8 N$ l* j( k% \公仔箱論壇自食其果
. P: }. d% x& W  o公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
, }! ?- K4 S: a2 H3 J% k! y: I% I+ V
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
. P: z8 x1 ?3 H; W2 R
tvb now,tvbnow,bttvb) |* W$ n$ x, K! e' H
自食其果
1 P3 w4 F7 I+ G8 F( ~6 |# ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
www.tvboxnow.com# W# K% r5 \7 J! D# k
係呀,自食其果,好有教育意義架.....tvb now,tvbnow,bttvb/ v* V6 u8 p1 ^
tvb now,tvbnow,bttvb' e5 k6 H6 `" }$ W( e' a6 L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 c8 j9 V, M) y8 \  U+ e  ?. Y* e
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvb now,tvbnow,bttvb+ K. B3 m, W7 T; S% f! r3 D, X0 ]
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
2 x, Q0 c, O1 T% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。養不教,父之過。慈母多敗兒
tvb now,tvbnow,bttvb  Q! g" Z% t& L% Z0 \
養不教,父之過。慈母多敗兒
8 v2 R$ X: \7 X' `% t! X3 Bmnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
. Z" Y, P! C6 I6 ~tvb now,tvbnow,bttvb
" C! Y3 N# O# j- T) t& N' ~www.tvboxnow.com好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
0 u2 k/ s2 @: ~6 |7 U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
! b) b9 L; G2 s4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 l: u% q0 {' Y4 e; q7 l" m. M( u) v

j7 z2 c( ?' E' O$ h8 @; w杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
; z& F- v6 n- ?( s, Ytvb now,tvbnow,bttvb可以4 C, H* `; R& T4 ~
www.tvboxnow.com7 l) z% c, G  R9 y2 {# H
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
& X  H8 J. y7 f# n; y+ F( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會tvb now,tvbnow,bttvb" z3 f) W( ~3 Z+ \' I& {8 m

$ l; f! L; {' cwww.tvboxnow.com(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
8 k, B6 T" b% _# z  Mtvb now,tvbnow,bttvb結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?# W- J6 @7 L& z+ b% C
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
. d5 W7 [( U. q* Ntvb now,tvbnow,bttvb
( f; H* X. D5 k$ h% @. ~- m(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [6 T# h2 q5 ^3 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, iwww.tvboxnow.com( c. [1 b) ?" L
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
% j- T' v0 C0 z/ P$ h. }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# O1 q/ _! M' q$ Z: @( @
成為情侶
; Q: m9 X4 J! g( J: K
# G" u. Q0 g2 r8 L) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDINGwww.tvboxnow.com8 m, J( n( r, B) U! n) ?1 z# h/ B
tvb now,tvbnow,bttvb9 b* P3 S) \+ ]8 r

7 f2 k8 O2 {6 W$ c: I5 l7 a2960282
, z1 M2 ?9 o) ewww.tvboxnow.com杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...9 R6 s; `1 Z& a: g# q" X$ h
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
; N1 T0 M/ l7 Y7 {/ I
www.tvboxnow.com' h% Z* a- h* Q9 A
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
5 p, R! E+ J8 ]- W; Y1 B' u5 Atvb now,tvbnow,bttvb
9 r- j6 \3 Z5 {: I0 C公仔箱論壇想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?