返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
# R; B" R% M3 I; b. \, O+ Z& {" Twww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ^$ ]1 o" l  b* m
2979852公仔箱論壇( p: C0 ]' V) ~
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
1 n7 J( i* w/ O' Q1 m* G# W" J公仔箱論壇$ t! q! X7 W) g7 m5 Y9 K4 \: u
唔似地球人...
公仔箱論壇9 P. K) a% G" h8 R
3 g$ @# k6 g8 k  p1 O, H
唔似地球人...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?: j0 H! P& n
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
3 C8 x  {3 ^4 O  G+ C/ K$ @8 e8 y& N
即係呢隻囉。
) C! T, `* [, w; c) i4 ?7 L/ d/ k6 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com/ T- |& C. u" {. h1 ^
# g% |/ @& b4 `1 h
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇: Q# _. O4 r# n  x% f% ^
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb, E' K# S  D6 P- w' l
即係呢隻囉。% E1 x+ e8 I  f7 I9 }& O
www.tvboxnow.com9 @$ T1 f6 L$ Z0 l2 K7 j' M
4 c7 O# v0 X& m  q  B9 O公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
) Q( F7 ~- i  x8 J% [  K! \) Mwww.tvboxnow.com我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。公仔箱論壇7 F) r* i. e2 p: S: L
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
# E0 ]- U% B6 D- y- k2 I

1 C4 g# }; y" W9 U. F公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
6 G: @, G7 O6 O, q0 p4 B
4 Y6 U' [* _1 C' r: u1 A: Y
8 k8 ]  Z; Z% X4 Ntvb now,tvbnow,bttvb
& \. S: \% @# ^7 ?幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
' }+ e/ t6 a4 u5 g9 v$ S6 ]& dwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
  w3 N- t4 l/ p+ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) G- ?1 \$ u; Y4 I
係呢。
. Y( W; Q* C! f3 N/ C啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

4 @& t7 l5 `  O公仔箱論壇
; u/ H2 w7 p3 a6 ^0 V; X細佬同大家按圖索驥吖。
+ f% A. u$ m2 Ywww.tvboxnow.com

: U4 q7 g# y2 P7 {, v# ?1 Xwww.tvboxnow.com又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

( s2 x# @8 L6 E& r" O+ J& sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
www.tvboxnow.com/ }" r3 v, n/ r1 i+ |- i
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。. v( B+ {1 D* ^* z. ]# @% d/ Q! m
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
+ ~( g; ]9 H' h3 stvb now,tvbnow,bttvb- j2 _, H" R3 \6 u. C$ u( g
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地$ V7 O6 m. c0 w& {2 I
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
; r3 ^4 C$ h3 ^9 ?公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
9 _- I! u  i) Q* @& I9 Owww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com* A! ~' x% o' Q) z9 H" c
係呢。tvb now,tvbnow,bttvb1 m( {) T# M1 W: x! U
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。tvb now,tvbnow,bttvb( [0 d% ]$ f! m" Y/ e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^/ o: I% \& g" [. p; ?0 Y' q
細佬同大家按圖索驥吖。
  M) t3 j+ M1 gtvb now,tvbnow,bttvb2980976TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 p& |9 F" s5 {2 T. [$ E
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
www.tvboxnow.com* G: [9 Z( Y7 p; j" M, I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; m1 \: J  f: P9 i% X$ E4 s" c* u
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
0 P* y2 B8 s8 _$ E* {. u公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
% D8 C2 }1 r. p/ lmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
# Y; T  N( a- R: E2 u8 \www.tvboxnow.com( L- S- ^2 y+ Q$ d- }* ^( O6 S
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
& e+ ]& X4 V- f. z8 x7 ?6 r' l6 S8 ?6 H/ j' Z3 I* M, I
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
, t* |# [8 ~9 U9 j" K大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
2 a. e! l3 p. Z  A, c係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
) s4 I% H/ U; W' B4 K4 T2 Q
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 ; I2 ^6 f9 ^: r/ @! k5 V' ^
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
! \4 p2 W; b) U  Z; s- G

1 A4 z* f8 L. X* T1 ?% g) y因為佢地兩個對眼神似人
* _# G* o2 C! D! Z* m8 N% U# L% E6 N( T, K* Z8 H7 `+ A0 ~
因為佢地兩個對眼神似人
& c$ H  Q7 W" }6 |7 \: e+ B大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
( M. t8 T! x& O- k- E公仔箱論壇眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇, ?4 ?7 {' Q0 u' k6 ?
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
) T+ b! e! t* r$ S' l' }( E4 P  R" X6 dwww.tvboxnow.com
( M( X- F9 z7 w4 x$ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 X; Y2 L. J/ }" E7 |# |+ x; x
www.tvboxnow.com# l6 p4 H5 j; W4 m: U* ]$ d! o; d5 s2 B
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎tvb now,tvbnow,bttvb( [1 p7 [) J9 U% b4 F0 ]
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
- W5 p! ?, j1 G, o( R( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啲真係「騎厘」到呢.....
0 B1 H8 ~3 J7 ?! L& B" j! N% y& v( d1 d: _
今年個三位都唔知點形容。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h3 l- z3 H& o  }& |
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
* M, t3 e& h  v( Q  H. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; X' m. q' z5 g9 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" E6 }! @  h1 U/ q. Y% ^1 j
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
: {& F  G) B& F0 b" X5 P! I3 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
1 R8 C" P2 s9 y  `公仔箱論壇係呀,由第11集開始追都冇損失。