返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點- M/ W+ W7 l3 H; U, O; }
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
0 B2 ^. k6 R, _- p: ~; J8 |
. N* a% d8 G, ~8 d& `公仔箱論壇) G( z6 @  ]3 ]4 E, D2 w5 g

% ^" }* E3 F+ w; H, R: p& |1 q7 ftvb now,tvbnow,bttvb今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,tvb now,tvbnow,bttvb9 [" A1 N" V5 o+ Q9 P$ b* y5 K
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....tvb now,tvbnow,bttvb; G! o7 Q8 x* u$ r
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  r/ D0 g8 m1 j' k) A( I5 _7 x) J
我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; x0 \7 z3 C) H6 c! s
我已經搵佐資源全套下載來睇
  t3 m% Q4 P* O: ~+ C7 Qtvb now,tvbnow,bttvb純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮; C" K0 |5 y+ P0 t/ [
第二題答案C ,又系斷估無痛苦
. J, J) z( |8 jwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# r/ u* z3 @8 k- \& M
! a5 Z" w! k; g0 P3 n
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
5 C5 O+ f: a0 N& e, C# K6 s, f1 B9 h" {; X
該煨,
. X2 v8 M( C4 X. A& i" g& I: w公仔箱論壇本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
: ^( S  y& d  T# v8 q公仔箱論壇又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
3 D) ~; w- ~2 p* C. M' K公仔箱論壇請幫手宣傳吓,! n! {& v  V. l9 s# I
睇劇同步討論樂趣多
' u* _- o6 d5 G: }& B9 d齊齊追劇回覆笑呵呵

9 B: R6 ^2 o) L( Z  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
- Y& y( T& k1 M, F2 |2 c* ^! e公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...www.tvboxnow.com  `. x$ R4 F0 Q8 U
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
www.tvboxnow.com, Q3 o5 O0 B$ t& d
6 Q5 Z/ _8 I1 E4 T
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,tvb now,tvbnow,bttvb8 f( d$ v9 ~; c& z
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳," H9 T6 D7 U7 @/ M
將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛www.tvboxnow.com7 y: U+ d( b9 p& w* X
我已經搵佐資源全套下載來睇公仔箱論壇8 P% R! R% j# ]: J8 T
純粹捧萬二蚊場( O% q- c) z% g
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
/ ?1 ]  m( i! b# a# Swww.tvboxnow.com公仔箱論壇6 b3 w- }# f; a* L" o) s
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s+ x( l6 n& J& l& ~5 S
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
$ b! \6 `2 k8 wwww.tvboxnow.com當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,公仔箱論壇5 u, S$ L& h, {
完全唔同劇情,仲有咩意思?tvb now,tvbnow,bttvb4 M; x2 i& J0 \" ^# ~6 ~. h0 D

7 W6 I8 w+ K* q" Z) r4 Pwww.tvboxnow.comdownload落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...公仔箱論壇# P- z9 A, p2 I4 m
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
公仔箱論壇- U5 R) u& o) F+ B& F" ^

" O" j, S5 [. V2 r. h( m  Qtvb now,tvbnow,bttvb無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
" J. a' j. M! y7 N% B

, u! w! {. C& K無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
& V( E' i; W4 k& Jwww.tvboxnow.comCC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
. M6 ?  Z' W4 l* T, Q公仔箱論壇
5 N+ V# m( E0 k2 \8 l  }嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??www.tvboxnow.com. C  I# i# C0 S" g
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...) c$ T1 `% E, K6 C7 N  g
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
3 J1 q+ T/ H; V5 Q公仔箱論壇: }1 A  h3 F. t0 I) E6 v
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
! z/ h9 Z- P; Z7 G; H9 f7 R; U呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
/ t) z# A, C) i! \' g$ h: s/ Htvb now,tvbnow,bttvb厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
, _: f+ T4 x; R5 P/ R公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
6 K* T# `. U6 d( l- f公仔箱論壇
% w( e  K* r* C* z. F# u) [6 x6 h點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
) ~: d: v- L2 |' m! E: F

6 D, `! O2 u( Z. A8 c2 y' L唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
5 f1 P* H' Y( ^: P公仔箱論壇不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
: ]% u! q: w! @將功補過算係唔話得囉....
; n9 Y% {! o6 E4 y6 ^4 H5 w. {4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
& {  L9 s) c6 ^
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?
5 B6 n( y$ G- S$ W/ F" G/ nwww.tvboxnow.com5 ~% |  c, s" O  B
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?2 o7 s& @0 Z  _/ c6 B- {
b)1個
& Z6 @" D6 x% p2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 X. _! O) }( c6 e' E4 g
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?公仔箱論壇# ]% f  W7 j1 u! x0 S1 O
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
( _3 l/ O2 y: f. ]/ `公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& d& o/ J* i- J' [* f# O" t
呢個答中有獎遊戲聽日先截止," j, {9 F4 Y; G" H* r4 ]
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
- v) J5 b9 Q) w" t: j1 N8 K1 e公仔箱論壇真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,tvb now,tvbnow,bttvb5 e# s5 r' N$ E  w0 U
..己經出到呢招嚟招客....tvb now,tvbnow,bttvb; B4 d4 w( W$ ^4 Q3 E$ c
www.tvboxnow.com( {" D! d$ @# F$ e! O  `, ~0 P. k
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
www.tvboxnow.com9 Q# w4 E* t0 S+ j6 Y+ H

+ P3 G! S$ R$ `; @( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W' }  o1 |* T9 E& t- u8 e) o
第二題答案係C - 我都系斷估架
( i/ k7 M: E: p( ptvb now,tvbnow,bttvbsorry, busy working, 仲未睇完...