返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb1 U% Y& J3 w8 d: Z2 Q+ t
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
9 L  x1 o( B* A公仔箱論壇公仔箱論壇( S' G8 O7 U6 z2 h1 e
梗係好啦!~ , c" d4 x, W2 b" j+ N
我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 
1 |. D* a  K0 B" E3 P$ m/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
8 F3 K; J( l- j- N6 q1 Vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n5 D5 g7 [5 p
我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?) J$ ^5 _# A. f; _

0 F" h7 G5 l; t2 q4 h???????TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ J' y5 Z- g) |  z
www.tvboxnow.com5 m% ~9 q4 r: v4 S+ v9 m
好多相睇架!~
$ h! X% ]- }) ^- d  B公仔箱論壇
' v& j# `( U* z) K+ C3 uwww.tvboxnow.com[ 本帖最後由 getronics 於 2006-11-14 01:55 PM 編輯 ]
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 
1 V4 c( |2 T( F( K* b" ?公仔箱論壇我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
www.tvboxnow.com" O( M/ o& B  x, m: e
3 y0 e: Z/ [3 x. ?
我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 公仔箱論壇( f- [6 {9 h* {/ d" n7 l
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
tvb now,tvbnow,bttvb# C0 X7 `' D' m9 G

/ O- g( w' h2 U3 |  c1 I再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 / Q9 l9 N4 q1 {' b6 E
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
- t( A8 P9 K5 Q* ~  kwww.tvboxnow.com& l/ w. Z" U) J" h/ y: C
已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...