返回列表 回復 發帖
路人生 早晨 多謝你最後一次NBA籃球估波波奨金、再次多謝penny(今次唔多講)不過有的唔明、整個咁個排行榜出來、又冇彩金、都唔知做咩、正亜茂整餅… ...
隨意1678 發表於 2016-6-21 02:30 AM
need time to get things done!  i am not a useless retired man getting monthly government pension like you!
路兄早,我祇是祝你節日快樂而已,你不一定要做爸爸,不用驚啊!
巧開來 發表於 2016-6-20 10:31 PM
不是爸爸所以沒有慶祝
多謝路人甲遊戲獎金
zzleezz 發表於 2016-6-20 06:21 PM
幾個月後回來報仇!
bb靠第一題贏得精彩!

good morning penny
恭喜 mBB 得總冠軍!
恭喜 拿督 得總亞軍!
恭喜 penny、橙兄 一齊得總季軍!
HENRY_168 發表於 2016-6-21 11:55 AM
henry上次冠軍... 這一次...起步晚
今次人人都好認真地玩,做足功課,我這個非籃球迷就算有做功課都自然不敵了!
HENRY_168 發表於 2016-6-21 03:27 PM
i think most of them are 非籃球迷 too
多謝路人甲遊戲活動和獎金
多謝平壤核子能源研究所 and 金爺(goldmonk)贊助獎金
zzleezz 發表於 2016-6-21 06:26 PM
下次加油
原來第四名無獎哦
lhy92725 發表於 2016-6-21 09:17 PM
你的成績想給你燒肉獎但想不到什麼獎
有冇搅錯、冇時间、数细得个几丁人有派彩、一亿都唔够…
隨意1678 發表於 2016-6-22 03:30 AM
old man forgot to add preparation time.
想落mnb真係唔底、爭飱死個得第一、得個三千万獎金、三亿就差唔多、又唔係冇…
隨意1678 發表於 2016-6-22 03:36 AM
mnb, can you hear that?  隨意 wants to give you 三亿 TVB$
路人生  午安
隨意1678 發表於 2016-6-22 03:37 AM
cowboy午安
你唔係話比頂緑帽我嗎、係就快手…
隨意1678 發表於 2016-6-22 03:42 AM
你老婆說要等你賣鹹鴨蛋先
都要多謝佢俾到符轆我
mnb1123 發表於 2016-6-22 05:36 AM
記得早晚拜拜佢
有契女都係爸爸
mnb1123 發表於 2016-6-22 05:39 AM
my life...
隨意兄想揾二奶想咗好耐
mnb1123 發表於 2016-6-22 05:54 AM
隨意想戴緑帽想咗好耐