返回列表 回復 發帖

露體狂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• zzleezz

部分打马赛克 最後一張係原圖(有露四點)
哈 哈 哈.....18+ 呀 ! husky 係我喜歡既其中一種狗狗 ! 佢地有用不完的精力! 老人家千萬唔好揀 husky 養呀 !

After watching "Eight Below", I love husky !

嘻嘻...表情豐富...好似海邊小流氓
zzleezz 發表於 2018-12-24 09:48 AM
所以我喜歡佢地囉 ! 我很多鄰居養雪狗狗, 我唔需要養都有得玩....!
何来露體狂
無呀!係D人胡思亂想。狗狗明明有狗毛,話人露體。神經病。
外星貓E生
何来露體狂
rrliew 發表於 2018-12-24 01:04 PM
如果唔放片樹葉遮蓋, 有傷風化....會被 "刪除" 㗎!
所以我喜歡佢地囉 ! 我很多鄰居養雪狗狗, 我唔需要養都有得玩....!
manyiu 發表於 2018-12-24 12:55 PM
哦哦...記得下次得閒偷拍佢地d雪狗狗分享下~~~
哈 哈 哈.....18+ 呀 ! husky 係我喜歡既其中一種狗狗 ! 佢地有用不完的精力! 老人家千萬唔好揀 husky 養呀 !

After watching "Eight Below", I love husky !

http://kennedymarshall.com/thumbnails/u/ ...
manyiu 發表於 2018-12-24 07:05 AM
我家姐有養一隻 覺得呢個品種嘅狗
精力旺盛 覺得佢傻傻哋 有D神經 好鍾意玩~~
zzleezz 發表於 2018-12-24 09:48 AM
要向呢度過 放低買路餞
何来露體狂
rrliew 發表於 2018-12-24 01:04 PM
你睇最後一張枏片 之後放大 咁你就睇到狗狗的何B仔
無呀!係D人胡思亂想。狗狗明明有狗毛,話人露體。神經病。
CC517 發表於 2018-12-24 03:02 PM
貓醫生乜你咁講啊 你都唔幽默嘅 我個題材叫露體狂
梗係有我嘅用意~~
如果唔放片樹葉遮蓋, 有傷風化....會被 "刪除" 㗎!
manyiu 發表於 2018-12-24 03:02 PM
都係靚靚manyiu明理~~~
公司曾經養過,唉智慧太高了
可以打開我個袋,偷香口膠食。