返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-13 07:07 發表
488531我係咪好奸呢  
小朋友你望緊d咩
你既神情話俾我聽你諗緊d曳野喎
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 error403 於 2008-11-13 11:54 PM 發表

咁我多d黎踏場啦
歡迎歡迎
✔ ✘吊詭..
原帖由 DOBI 於 2008-11-13 07:43 發表

咁你而加咪上咗嚟LOOOOO........亞丙
咁你幾時先有腦吖............  
未知啊
原帖由 ~嘉~ 於 2008-11-13 06:38 PM 發表
樓主帶熱呢區
做得好
過200帖加個精華3俾你
嘩....嘩....嘩....我都有獎勵.....YEAHHHHHH........萬歲...... 多謝各位支持... 努力
原帖由 error403 於 2008-11-13 11:54 PM 發表

咁我多d黎踏場啦
我直頭晒你啦.....但係我最愛都係狗狗
原帖由 error403 於 2008-11-13 11:55 PM 發表

小朋友你望緊d咩
你既神情話俾我聽你諗緊d曳野喎
佢係發緊皮4.....斜視我......幾惡死吖
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 12:28 AM 發表

未知啊
RR......你踩到金呀...... 第二個金樓係你嘅
唔止恭喜係.......啖你吖
原帖由 DOBI 於 2008-11-14 03:51 AM 發表

嘩....嘩....嘩....我都有獎勵.....YEAHHHHHH........萬歲...... 多謝各位支持... 努力  
當然有
此帖係本區到現時回覆量之冠
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-11-14 04:10 AM 發表
當然有
此帖係本區到現時回覆量之冠
我一早想開好耐......但怕冇人理我 多謝你呀....嘉嘉
原帖由 DOBI 於 14/11/2008 03:57 發表

佢係發緊皮4.....斜視我......幾惡死吖   
my jj girl 發緊皮4係 -->

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 wongjj 第 175 篇文章

jj 想吓死我啊
原帖由 DOBI 於 2008-11-14 03:59 發表

RR......你踩到金呀...... 第二個金樓係你嘅
  唔止恭喜係.......啖你吖   
甘好啊 dobi kiss kiss
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:05 AM 發表

my jj girl 發緊皮4係 -->

JJ女好兇狠呀....... 唔怪得JJ晚晚都兇你啦..... 惡到咁嘅樣....... 真係揾鬼要佢咩......

回應 DOBI 第 178 篇文章

你既大牛要.
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 11:25 AM 發表
你既大牛要.
我隻大牛尋曰先同佢鬧交咋.....大牛真係唔會中意佢呀.....
好彩大牛都識得簡好嘢咋......D惡雞乸留噃比你RR啦......
RR有腦用嘞......攞噃嘞