返回列表 回復 發帖

回應 DOBI 第 180 篇文章

囖番啦
kiss kiss 啦
sleep la ,,see u
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 11:55 AM 發表
囖番啦
kiss kiss 啦
sleep la ,,see u
嘞.....甜甜DREAM啦......
冇見一排...又多左咁多回覆啦 DOBI
等我又post d 相出黎先....
都係post d係討論區度見到ge 得意狗仔...
加油LA...希望呢張帖有更多ge 回覆 !!! ^^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2008-11-13 05:07 AM 發表
488531我係咪好奸呢  
大牛在密謀奸計呢!
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:05 AM 發表

my jj girl 發緊皮4係 -->

JJ好惡呀!

會唔會咬人架?

女僕裝

請問大家知她是誰嗎?

偶然發現的照片, 很喜歡這條裙子,想買給小雪穿啦!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
長鬍子小桃

又多了很多宠物.

JAY 大力支持領養米克斯犬

沒錯! 狗狗無論是純種或是米克斯都很可愛!

願小狗們都能 快樂!

原帖由 DOBI 於 2008-11-14 05:57 發表

佢係發緊皮4.....斜視我......幾惡死吖   
發老皮
唔鬼好睬佢,睇佢個傻瓜樣,轉頭佢就唔記得
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 08:05 發表

my jj girl 發緊皮4係 -->

做咩會咁惡既??

我阿糰對人好cheap淨係識俾肚
.I see solutions not problem..........
.........................
原帖由 confison 於 2008-11-14 10:14 PM 發表
冇見一排...又多左咁多回覆啦 DOBI
等我又post d 相出黎先....
都係post d係討論區度見到ge 得意狗仔...
加油LA...希望呢張帖有更多ge 回覆 !!! ^^
我都會有掛住你架......你朋友ok嘛 .......希望佢可以開心D
再迎接新狗仔啦......セ你都好中意松鼠仔嘛 .....你通常都POST松鼠仔比我睇......我表妹以前都有隻架.....有次去街牠就比人抱走了
傷心死呀....WOO...WOOO....WOOOO....
我當然想多D人覆我啦......有狗仔睇.....又有狗仔嘢8.....最開心
多D嚟呀......中我金樓有$50000架
原帖由 Nobita 於 2008-11-15 12:05 AM 發表

JJ好惡呀!

會唔會咬人架?
係會咬人嘅小豆丁......咬過亞媽幾次.....係爆光嗰種.....
原帖由 Nobita 於 2008-11-15 12:27 AM 發表
請問大家知她是誰嗎?

偶然發現的照片, 很喜歡這條裙子,想買給小雪穿啦!

佢咪就係小雪LOOO......
小雪有樣超傻瓜呀..... 好細粒呀
原帖由 Nobita 於 2008-11-15 12:35 AM 發表
長鬍子小桃

我一見到大牛咁長鬚我就忍唔住要剪佢 怕佢食嘢烏糟.....
又唔肯比我梳鬍鬚...... 咪剪佢