返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:09 發表

你想唔想有糧出.....加入家族有糧出架.....我都係剛剛加入咋  
想就緊係想啦...不過入唔入到都係一個問題
原來你岩岩加入架咋..我仲以為你入左好耐添..
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:12 PM 發表

想就緊係想啦...不過入唔入到都係一個問題
原來你岩岩加入架咋..我仲以為你入左好耐添..
係人都入得架.....你入唔入同我一齐嘅家族吖....我比係LINK你吖
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:11 發表

咁得閒.....冇去街......唔係掛  
隻腳跛左丫..  琴日打波整傷左
想去都冇得去  
不過係度同你傾計都幾好啊
咁你呢? 你而家番緊工? 定係唔洗番工?
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:15 發表

係人都入得架.....你入唔入同我一齐嘅家族吖....我比係LINK你吖  
咁搞笑
咁好啦....唔該
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:16 PM 發表

隻腳跛左丫..  琴日打波整傷左
想去都冇得去  
不過係度同你傾計都幾好啊
咁你呢? 你而家番緊工? 定係唔洗番工?
家中的閒人......大牛的エ人.....在家聽大牛指示.....
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:18 發表

家中的閒人......大牛的エ人.....在家聽大牛指示.....   
哈哈.....大牛咁犀利ge
[quote]原帖由 confison 於 2008-11-15 04:20 PM 發表

哈哈.....大牛咁犀利ge [/quot
我住CANADA架......
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:20 PM 發表

哈哈.....大牛咁犀利ge
恭喜晒你.....你好快就成真正富家子第呀......
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:37 發表

恭喜晒你.....你好快就成真正富家子第呀......   
哈哈..終於攪掂左la...
介紹人個度..我寫左你^^
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:25 發表

我住CANADA架......  
原來你唔係住係香港架.....
好多養寵物ge 人都係外國 ..
因為香港太逼la
外國好好多.....
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:52 PM 發表

哈哈..終於攪掂左la...
介紹人個度..我寫左你^^
多謝.......你有冇去埋出糧呀
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:55 發表

多謝.......你有冇去埋出糧呀  
你唔提我....我都唔記得左
而家去出糧先...
原帖由 confison 於 2008-11-15 04:55 PM 發表

原來你唔係住係香港架.....
好多養寵物ge 人都係外國 ..
因為香港太逼la
外國好好多.....
係啦.....樓下D公園都話唔去得.....
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 16:58 發表

係啦.....樓下D公園都話唔去得.....  
嗯嗯...真係勁慘
所以外國好勁多...
死la...我ge 閱讀權限得1 入唔到去攞工資