返回列表 回復 發帖
原帖由 yan~yan 於 2009-1-29 01:30 AM 發表

請問怎樣可以弄閃字
hai....yan yan 新年快乐
幸福ღ国度
thAnkx~~~~~
没人了~~~玩到唔识得返屋企??
thanks....
原帖由 kitty@08 於 2009-1-29 08:13 PM 發表

hai....yan yan 新年快乐
hi....各位好.新年放完要工,忙到死.我兩天沒有回家,我女女病了.很心痛
原帖由 yan~yan 於 2009-2-1 12:29 PM 發表

hi....各位好.新年放完要工,忙到死.我兩天沒有回家,我女女病了.很心痛
囡囡做セ事呀.....你2日冇照顧佢呀..... 定係囡囡太掛住你呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2009-2-1 04:45 PM 發表

囡囡做セ事呀.....你2日冇照顧佢呀..... 定係囡囡太掛住你呀572027
可能太掛住我.它不吃狗糧
kitty怎樣弄閃字
原帖由 yan~yan 於 2009-2-1 09:53 PM 發表
kitty怎樣弄閃字
不是我不教你,我已经给你LINK了,只要跟着学就好,

在电脑没有通过讲话方式真的很难教你, SOLI
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-2-1 11:15 PM 發表

不是我不教你,我已经给你LINK了,只要跟着学就好,

在电脑没有通过讲话方式真的很难教你, SOLI
我笨.不關你事
原帖由 yan~yan 於 2009-2-1 07:11 PM 發表

可能太掛住我.它不吃狗糧
咁你快D氹噃囡囡陪下佢啦
原帖由 yan~yan 於 2009-2-2 01:47 AM 發表

我笨.不關你事
好,我昨晚在度假没有时间一个一个教你,
你要学水晶字我教你给我存点能量先,好吗?
你回来的话MSN我,我找时间教你!!

幸福ღ国度
傻婆,帮你打埽
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-2-2 11:00 AM 發表

好,我昨晚在度假没有时间一个一个教你,
你要学水晶字我教你给我存点能量先,好吗?
你回来的话MSN我,我找时间教你!!
kitty多謝你,好多電腦的東西也要學,但我真的很開心,因為你太好人了
原帖由 DOBI 於 2009-2-2 05:32 AM 發表

572370咁你快D氹噃囡囡陪下佢啦572371
我現在大忙了,睡覺時間也不夠,我真的沒用,我女女叫lulu