返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-11-27 08:52 AM 發表
dobi
我剛剛返咋........好攰呀......我明天pm你吖
原帖由 tommytan21 於 2008-11-27 01:02 PM 發表

其实我没训练过她的
她天生就会去报纸大大小小不用我教的

你直接给她在笼子大大小小比较好噢。。。
笼子的下面不是有盘的吗??
你将报纸放在盘那边哦。。。给她习惯报纸的味道先哦。。。
等 ...
APPLE...好叻呀......大牛本應都識去報紙架....
但同佢出街去得多就唔肯喺屋企去大小了..... 一定要出去
佢仲識叫OUT....呀 好得意架
原帖由 jjwah 於 2008-12-3 12:13 AM 發表
這是我第一隻養的唐狗[黑仔]有啲儍儍地
D手仔腳仔好肥DODO呀...... 我好中意呀
原帖由 rrliew 於 2008-12-8 12:39 PM 發表

你乜都话中意架啦  
又唔見我話中意你
原帖由 tommytan21 於 2008-12-9 11:06 PM 發表

很久没上来了哦。。。
好像很少狗狗看哦。。。
我的apple又要打针了。。。
她很怕打针的,她每次打针都在叫的
係呀 近排我炒股炒到傻傻哋 你想睇狗仔.....
我唔會寧你失望嘅 喺我生活路過嘅狗狗......我都會拍下佢哋 過d比你睇吖....好得意架 BB多.........唔好唔記得我呀
原帖由 joshlier 於 2008-12-8 09:01 AM 發表
i post my Xixi photo lah!!! can go and see!!!

http://www1.tvbnow.com/viewthread.php?tid=539824&extra=page%3D1&frombbs=1
我去咗睇嘞.........古惑妹妹茜茜吖嘛
原帖由 nestlemilo 於 2008-12-10 10:33 AM 發表
ha, 原來你個dobi 嬸係度蛇!
打鑊你吖嘞......叫我samsam.....
你有冇狗狗比我睇呀 有獎金架
原帖由 joshlier 於 2008-12-10 04:06 PM 發表

3rd Vaccine??  so pity....

my Xixi only get the 2nd Vacine.. but she so "guai" stay calm!!

now still can bring her out... coz not finish 打针, still have one to go at the coming christm ...
你中了我金樓#369......努力.....仲有一個
原帖由 tommytan21 於 2008-12-10 10:05 PM 發表
not 3rd vaccine liao oh..

after 3rd vaccine then 1 year later liao also need to vaccine again de oh...

this is the 6 in 1 vaccine...

i also let my apple take the heart worm vaccine de...
...
雖要咩......支針好傷架
原帖由 tommytan21 於 2008-12-15 10:56 PM 發表
其实我也不想给我的apple打心虫针的,但是没办法了。。。
有一个叫heartgard的产品可以买给狗狗吃来预防心虫的。。。
但是我的apple不能吃
那个产品是牛肉的,我的apple吃了牛肉会皮肤敏 ...
你好彩發現係セ原因咋......如果唔係apple就慘嘞
你好好呀
好耐冇同大家傾下(計)....我哋CANADA好大雪呀....大牛有玩雪呀....比D相你哋睇下吖.....最慘就係大雪....大牛揾唔到地冇疴屎呀..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
yuyume....多謝你鼎力支持呀
點解你隻8公條尾係直嘅.....唔係打圈好似屎餅咁嘅咩
條尾好粗碌呀
肯定係你成日拉佢條尾啦..... 拉到直咗
原帖由 YUYUME 於 2008-12-28 03:06 PM 發表
吹到直嫁
唔怪得8婆死得咁早.... 比你玩死咗.........
原帖由 YUYUME 於 2008-12-28 04:10 PM 發表
冇玩你
我都未死.............