返回列表 回復 發帖
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-22 10:22 PM 發表
咁都俾你估到
小心俾人知呀,唔係就俾人
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-22 10:30 PM 發表
全部人都知     係你收風慢喳      
吔朋友來呀,几頭住家都唔通知聲﹗早d通知聲嘛,等我同bbb去老笠都多個老細啦﹗冇義氣﹗
原帖由 ijk321 於 2009-1-23 04:20 PM 發表
你個二奶響邊樹架 ~~ 等我都去坐坐先
几時去呀,我都想做現場觀眾,唔會到時會唔會刀光劍影同掉錢呢﹖
差唔多一個鐘了 ,都冇人入來吹吹水 ,暫閃。
原帖由 paulkinggood 於 2009-1-23 10:14 PM 發表
All busy enjoy CNY !!!
咁點解你个係度呀﹖
原帖由 hoong04 於 2009-1-23 10:24 PM 發表
因為他還在工作
好耐冇見啦有錢人,老笠,要錢定要friend
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:07 PM 發表

我冇二奶啦      

...
果然勁呀,將三奶收到咁低,係邊個來呀,介紹吓啦,多個老笠對像嘛
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:13 PM 發表

佢咁好吖

不是說  裁員捲捲來嗎
佢咁勤力,應該升官又發財啦。
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:17 PM 發表

俾我抽乾抽淨啦

冇你份  
你抽油水啫,我笠錢嘛,你有俾家用的
原帖由 hihihuhu 於 2009-1-23 11:35 PM 發表
bbb1999 大把俾你抽啦        
bbb冇你咁有錢嘛,而且你仲有亞大(KISA)支持,又唔係笠亞大,笠亞三啫
原帖由 ijk321 於 2009-1-24 03:34 AM 發表
我都整返個234先~~
你的亞大是 h、亞二是 i、亞三是 h、亞四是 u,不外如是啫,還是得一個可以笠
恭喜發財﹗新年快樂﹗
恭祝我的廚房全體仝人:闔家平安﹗今年發大財﹗家族一年強過一年﹗來年更紅更火﹗
到訪的朋友:萬事如意﹗大吉大利﹗步步高陞﹗
:011: :011: :011:
有冇人在呀 ,想喝咖啡呀 ,唔該落單
貴都冇法啦,鬼叫呢度d總廚是勁料咩,所以一定要來幫親吓啦。
原帖由 pangck 於 2009-1-29 11:56 PM 發表
但係咁夜收晒工喎!
還有你在,那怕天會掉下來呀。快d整杯黑水來啦,總廚。