返回列表 回復 發帖
咁多日都冇人理,睇來廚房佬都變咗潛水佬了。
未死的人好快蒲頭啦,唔係我放火燒你廚房呀
halo~~1仔
tatmingtai 發表於 2010-2-22 07:00 PM
你好呀,好耐冇見呀,而家返來打怪
我又浦下頭先!
pangck 發表於 2010-2-22 09:01 PM
你好嗎﹖得你一個返來咋﹖
Halo long time no see hsl-1 ...........how are you ??
paulkinggood 發表於 2010-3-1 10:30 AM
几好呀,而家同bbb一齊返來打怪,仲成立咗個家族叫“駭客遺孤”
GOT TIME GO TO STOCK MARKET WALK WALK .....BUY SOME SHARE PLAY PLAY !! hihu also got play .....
hoong04 發表於 2010-3-3 03:54 AM
原來佢去咗玩股票,你有冇玩呀﹖
Wah not bad oh !!!! If your pet family need any item can pm me if i got i will sent for you !!!!
I also got buy some share at stock market just play play pass through time only ..... ...
paulkinggood 發表於 2010-3-4 12:48 AM
先多謝你先,有需要我會pm你啦
呢度好難升級
bbb1999 發表於 2010-3-4 11:15 PM
冇法啦,邊個叫我哋穷,又冇高倍數經驗值卡呀
1111# hihihuhu

朋友,你好嗎﹖一仔回歸回了。
我現在的地方很熱
大廚,我來要外賣。
1117# hihihuhu

等了兩天才有人來,快餓死了。
1121# pangck
我都想打,但冇時間,而且忙到連bbb都沒有聯絡快年多了。
各位好,又可以上來看看了
病了,現在單手上來,有人在嗎﹖很辛苦。