返回列表 回復 發帖
Good Morning …… J神 ^0^
搶帖遊戲已pm
Thanks!
J神  早晨。。。
多謝  收到各種遊戲獎金。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
J神早晨,多谢奖金喔
條骨都無佐lu
J神早晨,多谢奖金喔 x 2
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
同女朋友行街街
timmaxsing 發表於 2013-10-27 07:45 PM
不是!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
不用多谢,獎金都係足球區的阿公比,今天阿公派特別投注>車路士這場,買3億派10幾億我,我只回歸來本館吹水的朋友們大家吹下水,送下獎金是開心快樂事
J神早晨

昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
足球區特別投注>車路士這場,買3億派10幾億,要清下數,
timmaxsing 發表於 2013-10-28 08:33 AM
恭喜J神 & 多谢奖金
恭喜J神 2582875& 多谢奖金
luke168 發表於 2013-10-28 10:30 AM
車仔特別場唔見你買喎輝仔
車仔特別場唔見你買喎輝仔
timmaxsing 發表於 2013-10-28 10:33 AM
仲好讲 昨晚有D事办,当要买的时侯已经过左时间    激心   他D都赢都好险
他D都赢都好险
luke168 發表於 2013-10-28 10:37 AM
這場都好險 90分半鐘入波,92分鐘多D才完場
J神泥排你好有运,有么顺野记得带协下我
J神泥排你好有运,有么顺野记得带协下我
luke168 發表於 2013-10-28 10:56 AM
不是我好運, 是個莊這排弱D
叫佐你跟J神揾食架啦
條骨都無佐lu