返回列表 回復 發帖
6 B5 r8 t4 Z# Y  D- F) @- Rtvb now,tvbnow,bttvb細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% l. X1 W5 p9 y- B
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........www.tvboxnow.com' {; L- K* Y3 j' J; b
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
+ x  y, T2 V0 n' S2 S' @tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
5 U2 {. I# i- ~% q  P* Z4 l' K

: r8 \  c1 ]3 Y+ u+ a5 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
公仔箱論壇4 a7 _* W% Z0 A+ M) L- R
7 I# y% \3 d+ L9 W' J  v
我最多一路睇一路玩game公仔箱論壇. _) X$ {; E; B8 F% w( _* L
大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~' E% ^$ o4 `2 t, x' B
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w* X+ ^: |0 B) x

" r+ `  t4 v9 x6 R( _8 R1 Wwww.tvboxnow.com我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
0 \! I# l7 C2 |: k* ]4 Y* Z
* {, q" B% l$ U1 q! _+ d睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
3 e; b8 s2 w0 e  ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]& R6 ^. V  W- K$ v/ J
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......tvb now,tvbnow,bttvb6 E6 ^  y+ g5 Y* h

4 n$ U, F4 [( o. s5 mwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A8 _$ G4 D# P5 O( ~* c& m
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M. N: \* O' k5 `9 ]
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
& ], O( ?# S. x4 v公仔箱論壇細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。tvb now,tvbnow,bttvb7 e/ u6 q8 s+ s1 ?2 S/ Y& c9 T
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
/ Y4 {! [, ^7 K7 g  h% d公仔箱論壇啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.www.tvboxnow.com) c% r! Y! i1 |* Q$ T% F3 n' o
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
www.tvboxnow.com8 ?: O4 i, @, ?7 E' y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  s% v* @% w# l" c% D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 |: t3 A: }# ^$ D' A
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
$ Q% o& {5 L  E4 {  q7 i/ Ttvb now,tvbnow,bttvb你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ~, O% i5 }9 j  X+ `
, }/ @/ D" u7 D公仔箱論壇- g: Q  k. Y" o$ {
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...www.tvboxnow.com7 ]) \& R- f, @% E
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
6 F; x# b' D- a" \& _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; v6 p5 b. q( r
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
) p% b# O- A; U* w2 F  u7 `
tvb now,tvbnow,bttvb" A' [8 h+ Q; |0 B

: m8 m1 o0 ^2 ?# `$ stvb now,tvbnow,bttvb之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
. \; S/ D2 G) d0 H0 w3 J+ X4 itycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
' ]5 j5 r, G. q

9 R% Y' V1 x& R" i5 i$ T2 {) b- M咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
/ V9 C  m" T+ v9 wtvb now,tvbnow,bttvb# y" N4 X9 p: ]$ Q; T8 c
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?  b/ i9 j: m, j, O8 X& @+ K) T* A
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
. b- A: Y3 \" q# e+ h% A公仔箱論壇- \- @/ `! [( w& ]
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
% g6 d* F" K2 X. j! c公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 k0 {8 R6 S, [3 B! ]2 s. y6 w. @
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
8 `' v; [1 l! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...4 l4 B* z! F7 @- O9 x, ~" V
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
www.tvboxnow.com* V7 @9 Q8 Y, T7 M$ k

1 h* V% q. j; A1 T  p" ?0 G; A1 L粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
5 Z1 U. t& e: L$ S' o
# _* m% {1 Q3 [$ j1 X* i: U- Ltvb now,tvbnow,bttvb“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
- e! q6 y4 a8 ?  H4 {6 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
: R  |" m; N9 X6 z% E% pwww.tvboxnow.com係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
* ]0 _2 q! i/ d2 ?3 iwww.tvboxnow.com
2 x1 D; g. c5 Y& pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” / s3 G) Y% R$ Z6 N# @/ Z
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
" J1 `7 E" g+ K" |6 W9 r. D$ Ctvb now,tvbnow,bttvb
* O* f1 v( Y% y! W% j- j8 R" u. Ttvb now,tvbnow,bttvb你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??