返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
6 q( R1 T' c( P( V) Utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) J, B2 r7 r# ]; }. C

! f; p1 Z+ m! O. g+ t2 S$ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* Y4 ~" ]" J+ r8 S$ H4 \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5 |- t4 m/ t6 d7 S

1 W6 L9 R' H. Z4 M9 N$ Y: FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....tvb now,tvbnow,bttvb% t7 _" T! y( k7 c- R0 A# I1 L2 r
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
9 h, I$ i- p0 l2 f

) \! Z% G' Q3 q! q( |% T4 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
www.tvboxnow.com% f8 ]4 ]/ Z* G0 q0 G; l: [* }

3 v4 g. \* ^" t* e5 Ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
% _2 y. l& [, {' x4 G$ r; Jtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com' c3 c8 l, m" |6 }' z3 B. ^6 N
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
% f! s" h  D( V+ G5 g4 y公仔箱論壇
0 l/ a  {- I4 @7 ytvb now,tvbnow,bttvb至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
7 p% G3 V- m& y( k# Dwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
www.tvboxnow.com8 r0 b; `! K, v( j2 |  w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O' v+ ^, ]  P( U. w
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
: c2 O# U& r! M& x# O8 P6 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, v! Z: o) L6 S# L8 w7 @* `& qtvb now,tvbnow,bttvb陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
/ M1 o# [' ]! a大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. B6 R* j% t/ v  L" Z+ k4 K( G" k' n. P2 _
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」9 O4 b; M) b; n' P7 J1 s

' E& s: n; C5 J9 v' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com: V7 Y/ Q, K# v3 P: v: @" p
真係有拳譜參考架。
) }: I4 a. w6 Y2 x, ?+ Utvb now,tvbnow,bttvb0 W# c& {7 c4 f  L; \/ y
「初鍊」
5 A2 L; Q( b; A$ L. r/ s' m大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
) z: P3 f& @: h5 W6 c
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
# B! L/ t5 }. q$ G% @公仔箱論壇282659628265982826597- P' _$ l. h% I" Z# B" T; l/ C3 z/ J
2826599www.tvboxnow.com0 u  ~- J, `7 m
真係有拳譜參考架。
: Z% h: K- j- j# W7 H; [1 y5 S) {; {leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
6 X" C" q- {. |- w! _: E  c
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
- r! Y! i4 R/ a3 utvb now,tvbnow,bttvb
# ~/ n) ^$ ~$ t  s' K
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
. l( Q: P4 d0 B; F- Vtvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
) f9 i2 k9 c( t1 g8 Ntvb now,tvbnow,bttvb2826645www.tvboxnow.com6 p  h8 Y- _7 Q* D4 l' z. [6 W
- H7 n. K  L3 [, a1 _9 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
www.tvboxnow.com2 ]3 w" ?; }  N, [$ Z' \
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
公仔箱論壇6 ^4 D- n$ Q) b, e' u1 i" ~
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
. ^( D% C7 E" b4 M公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
6 K; ^4 d/ J  C7 q# ]7 m0 `2 P1 @& W公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
公仔箱論壇) P# W7 a4 V4 p/ @
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
+ D+ P) Y0 f( _. R  o9 f
有無放大鏡- I8 `; F& n+ |( n  t2 I5 {  T, G, w
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 Y: H" c' }/ b' T) \
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。* l3 t' Z, R; d6 ~
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。tvb now,tvbnow,bttvb7 N3 i$ i* f( i* o$ _0 ?
香香好可愛。