返回列表 回復 發帖
good drama
公仔箱論壇( t9 ]: @/ z: W8 E8 u* ~4 @  G. E, o
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。5 E- @0 X, i$ ]5 W7 F, G
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 * ~& L; I5 `' n/ E. `
2847496www.tvboxnow.com; M" _# j* {. P# [2 {- R
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
公仔箱論壇4 t0 B+ ]. ~- B; i' \4 o; C6 |# N1 ?

9 y0 n% C3 z3 B5 n# L9 V+ E公仔箱論壇我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
: K; f% b8 y4 i& D- V2 k: R+ dtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
+ ~2 L  e, L, e' h2 E$ f( q' }
mnb1123老友記,我都想呀 .# P* i9 X! r( A  e
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!3 r$ g& x* Z" ]
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
6 p2 o5 B. t3 [, s  @/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
, }" h/ K8 b9 {8 q' f( E* STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。haha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C# b$ q, \% Q5 }  Q/ d1 A( C/ C
大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
www.tvboxnow.com& R6 \4 U0 K  ?* E
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀8 N+ E1 S" Y$ k  u0 `  h6 i
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶" B- l6 F3 @( H4 t/ u& E
同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
tvb now,tvbnow,bttvb! `3 B4 ], i0 ?
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
1 y: X; o  f1 I8 X. |" r; T( hmnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
+ x% {* h) j# |9 twww.tvboxnow.com
6 i! p8 M3 o" x; }1 K公仔箱論壇睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
www.tvboxnow.com; Q" z. ?# E$ b

) L0 J$ M0 ~7 b0 rwww.tvboxnow.com睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
! h: A8 S, d( u* i! A4 I8 V公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
# W: h' E4 c: i  j
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚