返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

公仔箱論壇# D: \3 |' {2 h5 S
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
# w4 ~' e  G) }" g/ u& ^7 n寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...tvb now,tvbnow,bttvb  x; X2 u& t7 W4 d: d3 a4 ]5 F
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
公仔箱論壇( I8 N# \' Q; N
) w* A0 O# V0 S- g3 s( Q( s
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
. s! A& J+ W8 x% i& Pwww.tvboxnow.com好混亂,我都驚去賣咸鴨旦....., W* V6 b! t# Q' _
leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
8 K8 v1 y+ V' w1 w9 M

; q3 C9 a9 a0 R: Z( Rwww.tvboxnow.comlamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
' e. K$ T* ?. b2 j6 _# Q* @金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
" d( c/ D) q% _4 F' k4 W7 `
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
5 U: O/ `/ @% z3 `5 ^* \& l公仔箱論壇www.tvboxnow.com+ \( b  m1 p8 k1 m4 Q" m/ Q
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
$ e" S" S( [+ l6 ~3 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
www.tvboxnow.com0 K- r' V" t4 W; M5 l* \
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
( s3 Y6 \) b# d8 A, w4 Atvb now,tvbnow,bttvb我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇+ S' K2 S& ?9 n  `3 Y- g, m: Z8 ?0 }2 n
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
! Q: v% V* y5 F6 a0 N6 D0 V頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
www.tvboxnow.com, u& C2 Y& z: ?
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...: h4 g  h1 Q$ d! `9 u: W' V
我冇罷課亦都唔主張...
; O% U" b$ o3 w( W  M% wwww.tvboxnow.com嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
( M3 o  }0 r# J) V3 f2 b公仔箱論壇頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...公仔箱論壇' A$ I! @+ p9 t) D2 c, i
leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
0 _2 }: {+ d) o  D" m/ b7 Q2 D1 \$ x: y' p/ b( s
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
1 i+ f  E9 K. K公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
: _; W) O" b  R8 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
) v8 U6 g- h1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com3 V/ y; H  W/ ~, Y9 y- x+ M+ t9 x
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......! `9 J; w' a$ A$ l/ f  i
tvb now,tvbnow,bttvb# u& E: a% Z. I1 X/ r/ w3 }
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
www.tvboxnow.com! }1 k- d7 ~( j# F( j
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....www.tvboxnow.com: Z. X/ T: O8 ^2 s; }

+ F; D) W& O7 Y6 o而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
" Y0 K9 E8 g- d7 cwww.tvboxnow.com
& W# b5 Y  t. D, P: k8 O細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
" [" R" s1 G& f7 f! D+ a7 {' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
: V7 k* M3 Y8 X) n- @: D. R% F我是男觀眾但看後沒感覺
8 @5 t. o+ \! pwww.tvboxnow.com我是男觀眾但看後沒感覺TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% c& a+ d! f; q+ u( l5 l
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
www.tvboxnow.com) y/ D% v' w4 G7 V- j, A7 v

8 e5 M$ R" S: I* F! w公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
- {. v% N& T1 |1 l' m8 K" f  Htvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com$ b: N# r5 [* n  ~6 J
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
5 B( H% w6 E3 O1 Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
% H3 Q$ X$ p9 ?. a$ Z4 W4 q公仔箱論壇可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
公仔箱論壇: k2 B, f, q7 M- c" D  }8 ~& F
公仔箱論壇" n, e! Z$ I9 \( f4 q( N% c/ ~, @
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
: y% q# V( h1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
公仔箱論壇6 D( d# E$ W/ W
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。www.tvboxnow.com6 @% n& d, y7 c; d3 A( }8 u' ]
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
公仔箱論壇" G+ B9 k8 Q, P) A
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小公仔箱論壇& ]! U7 w' i* f  @
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
. S, g; r4 y* a6 |; Otvb now,tvbnow,bttvb哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
% j3 N7 S, w. eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件