返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. www.tvboxnow.com; N7 v& R6 A9 p# t& D+ K. x
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
2 M) f- P1 t. L& b' stvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。
tvb now,tvbnow,bttvb) P5 t0 c. O1 `$ s0 V; R" J
tvb now,tvbnow,bttvb- b" C7 N6 B# r
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
: w  _1 p- k2 l* ~, h: a9 h大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
  t3 q& P' J' w; T0 }$ Fwww.tvboxnow.com我相信都係囉...
8 a- N( y6 E7 |8 d6 H( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 I  e1 v" D% l1 U真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?tvb now,tvbnow,bttvb) T# w7 l# k* [% ^: @* Z2 W
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
www.tvboxnow.com9 H9 a9 b5 m% f+ v& }
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。7 U( ~5 C* d& @8 [; ?0 Q9 [4 e- t
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"www.tvboxnow.com$ t; h7 X4 e' a3 V
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
$ t$ w8 U+ B, R5 C# `* D$ H公仔箱論壇
+ E; ~! @% t% j- C# \+ S4 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知我知我知.......不過真係講唔出口。# p) c* F$ p* z5 F& {3 H4 Q3 y0 D- F
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.; p0 ?( v5 r6 w6 s; Y1 ]( f
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
7 I/ Y5 F3 S2 ]  ^$ [公仔箱論壇
  `5 U: a6 G, o6 k' ^6 ?" Q: _www.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
" I7 ?: c7 A! t7 P7 x! rtvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。tvb now,tvbnow,bttvb6 ~$ C1 d2 X8 X, g- Y7 w
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
. m' s# ^0 r8 D0 W" ftvb now,tvbnow,bttvb
1 A; N9 q2 T# }& Q; R' F0 q你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
1 r6 Q$ q4 x+ @
# j# U3 Z! B  {* [8 l公仔箱論壇唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知," e. C) [* b( r* H
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
$ t0 @* z! D! O& U, umnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
公仔箱論壇3 z! S4 E( L% w+ [6 y* d

0 A4 u! h" o% O  b/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
# M" ?; @4 Y5 Y8 B+ U0 ?- h4 mtvb now,tvbnow,bttvb
5 r. L% u+ e( o8 @2 f) ~( O公仔箱論壇父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
; P# z) K# P9 ?5 mwww.tvboxnow.com
9 A/ \5 ]/ z  b0 i! A: Ztvb now,tvbnow,bttvb兩個臥底嘅BB會點架??
, G9 k3 @. X4 Q" C* L公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
公仔箱論壇9 r! y" l6 W1 C, J- S5 }  X
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
. @8 r" F7 @9 Y2 P( W8 H. {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 S) y* `) Q* e! e+ `
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- L0 F) g7 m, G9 @5 p* F
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
公仔箱論壇4 j: m0 U7 }, |# a& q
細佬,你真係越爆越多嘢。
" f0 Z# C, f" W9 L- |7 g小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
* C% i6 g6 n7 p* Y. M: z5 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
公仔箱論壇+ M; u% l- ?, u2 O/ [& `9 D+ N
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
1 a4 v4 |% p' O  ?www.tvboxnow.com又直接講劇情會好悶.....
tvb now,tvbnow,bttvb- Y9 F  J1 V% I! Y7 [' S" f
面對危險機會太高, 死亡機會也高...tvb now,tvbnow,bttvb9 k, S; R9 a8 `$ p; \# F' ]
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 k/ ~2 \8 Q( _' L5 G) q4 D/ r

' k1 Z& [9 ?! ~9 s% m+ I- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
  U/ G9 r% N* d/ j. I3 A: M' }: x公仔箱論壇細佬,你真係越爆越多嘢。# f" q- {. }: T3 f% T
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
% h/ p9 o) j7 V5 n, |! ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
/ O- M& y5 ]7 v8 J
$ t: L: a# o& ktvb now,tvbnow,bttvb巧驚... 唔會嘅
公仔箱論壇8 \; o5 I2 m4 y# F+ z5 O1 W# M

7 ]" r. o; _' Q! B公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
- W. u; r# w2 i9 p2 ]* \公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
) F: C5 l( ~) O* ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) C2 J2 K8 R2 J1 f, |' X0 n9 cUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
/ W3 Q8 K# U3 S. }www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
公仔箱論壇9 m. ?- O/ _( n3 X  l4 T
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
& L* E$ ~( ^" c5 f" w$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x& e1 v/ i4 C" o9 `2 t% H- E6 k" i
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
6 U. _9 W1 b' z0 {公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
# \; n; e. R) o0 F$ v/ n9 @tvb now,tvbnow,bttvb恭喜細佬估中最後兩位UC。