返回列表 回復 發帖
原帖由 qyzjy 於 2008-11-14 01:32 AM 發表
車路士  vs 般尼(+1.75)   2008-11-13  03:45:00 車路士勝 (-) 88888 車路士 讓 球半/兩球 修改
兄弟。。你需要全跟才付合条件的。。。。。
ok everyone... i go to rest 1st... not feeling well... hv to rest now.. see ya..
靠,打两个巡使两个都系甘.晕死.
原帖由 knchung 於 2008-11-14 01:43 AM 發表
ok everyone... i go to rest 1st... not feeling well... hv to rest now.. see ya..
give u this also....u will need this

knchung復活寶石102008-11-14 01:42:44
我也要走了。。。。明天见。。。
原帖由 hahakl 於 2008-11-14 01:39 發表

兄弟。。你需要全跟才付合条件的。。。。。
唔够钱跟个鬼咩,有6万仲系WIN比我打本既呢.晕死,唔够两日就输晒落去.
88.我听日朝上唔上啦,要去考试.
你只可一每场跟22,222。。。。。

何况。。。赢得归你。。输的话。。家族会还给你。。又怎会输呢??
原帖由 qyzjy 於 2008-11-14 01:48 AM 發表
88.我听日朝上唔上啦,要去考试.
祝你考试顺利。。。。
晕.当时见话要统一投注,就跟住投左88888罗
你要训觉就去训啦.唔使理我啦.
原帖由 hahakl 於 2008-11-13 08:01 PM 發表

没有问题的。。。。。

9376雙倍金錢卡52008-11-13 19:58:259376雙倍經驗卡52008-11-13 19:57:58

加油。。。别让其他人超越你太多。。。我等你。。 ...
谢谢。。。
我也想快可是我没酱多时间玩
我早上要做工,每天都做到8-9点才放工
爱一个人难道有罪的吗?
原帖由 9376 於 2008-11-14 02:28 AM 發表

谢谢。。。
我也想快可是我没酱多时间玩
我早上要做工,每天都做到8-9点才放工
我明白了。。你可不要太操劳。。注意健康喔。。。。

大家早上好。。。。
寵物系統蝦米版 提示信息
當前怪物已經死了!

重新尋找

这是说你打的怪物可能被别人打死了,所以你需要找过另外一只怪物~
而不是说你的宠物死了或干嘛~
大家不要误会了~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

大姐。。我想他的意思是。。去不到打死怪后拿奖赏的那一页。。。