返回列表 回復 發帖
我来自selangor
请多多指教
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
在等下才走!
我也是malaysia jb 。。。。
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
我不是富家豪族 - 富家子弟,你们老大会欢迎我吗?
原帖由 weeke 於 2008-11-14 11:52 PM 發表
请问大家来自那里?
在我的名字里你没看出来吗??
原帖由 qyzjy 於 2008-11-14 11:54 PM 發表

呵呵,甘我地呢D吹水贴算唔算为论坛做出左贡献呢?
不算
原帖由 jjj9930 於 2008-11-14 11:58 PM 發表
在等下才走!
我也是malaysia jb 。。。。
jb 那里???

我是pontian kukup ........
WK.晕,点解唔叫AK?叫AK可以罗住你去银行啦.

郑重提醒你,在中国大陆千祈唔好讲来自JB,好容易误会
架.

我来自广东
原帖由 @WKTAN@ 於 2008-11-14 11:59 PM 發表
别酱子。。。。我们都来自地球吗。。。自家人。。。
原帖由 @WKTAN@ 於 2008-11-14 11:59 PM 發表
有我在你怕什么!老大那里会不欢迎你!
原帖由 hahakl 於 2008-11-14 11:59 PM 發表

在我的名字里你没看出来吗??
hahakl====> kl
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
原帖由 qyzjy 於 2008-11-15 12:00 AM 發表
WK.晕,点解唔叫AK?叫AK可以罗住你去银行啦.

郑重提醒你,在中国大陆千祈唔好讲来自JB,好容易误会
架.

我来自广东
JB有甚末问题吗??
原帖由 @WKTAN@ 於 2008-11-15 12:00 AM 發表

jb 那里???

我是pontian kukup ........
jb南区

回應 hahakl 第 746 篇文章

不好说.呵呵
在大陆 :JB SB BC.....好多都系粗口来架.
原帖由 qyzjy 於 2008-11-15 12:04 AM 發表
不好说.呵呵
那你偷偷PM我。。我不来自JB。。。