返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* g- c1 M$ {9 z2 C
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 k7 ?4 X- t9 N( a$ p& A3 }. ]7 S
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
7 q. q# |& R+ ~$ t& f7 {9 M' z www.tvboxnow.com& T) @/ d* z9 W  B
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 b" o& `/ a5 \0 d  S" p2 T8 D4 k
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
! F$ `+ c. w( M  ...
  W+ ?: j1 n9 j2 S  ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
: C  n, u( X. V' V' N# J. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  U: L! A$ J* g4 u
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!: B; _2 @" [9 l$ k# Q; Y
2677290tvb now,tvbnow,bttvb! v; V" x4 O; v. Y7 ?
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
) `- A% w. j# |% W; {! G$ v( Hwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com3 g) `0 V8 r) b) c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- m. Y0 [( Z% w9 ^8 T" N7 Y$ q
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
/ u% m% D, A6 g' L5 ^www.tvboxnow.com: E! U+ @" o9 _

) }# w  Y, ]3 Z/ T6 F- c% Ewww.tvboxnow.com你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話' J+ B) X; |3 Q0 I! d
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* S0 h5 J7 d0 F8 J$ n* H: ^
3 L# c) t# b) G3 Q3 i  Z
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
www.tvboxnow.com5 M9 h: U; ~1 \" U( `( Z' z# u

( W0 X9 I7 H1 O8 A% [www.tvboxnow.com多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。& m% S! o* L- L7 j
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
4 b, X9 ~/ m4 _+ z5 F公仔箱論壇
& f2 W" A% B5 |' V公仔箱論壇' z  l/ ^: M) J6 T1 s1 Q
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B1 v2 K% M  k' e& I

& U  C+ f- P3 k( f1 f& G: @. HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www.tvboxnow.com3 U; M# x0 ~' Z' g

; V0 r- X0 E/ L# L3 B' B" \8 E. q9 W邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
5 v) }! d$ t1 [  t大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- H: e5 I+ k5 ~$ |+ a
tvb now,tvbnow,bttvb! F& E4 }" G+ _

% ]9 C+ i% X$ \tvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
/ v6 l; T# V, {, ^, i# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb+ k3 g1 Z( m/ B1 C( y0 ~, U+ V
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 公仔箱論壇7 C1 j" K$ Z3 Y! ^
+ X( ~: h3 s9 a, m6 c- V1 ~5 R
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
9 H" S' P& n* C6 u/ K公仔箱論壇
4 Y) b. _* q8 R* ~- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O0 d5 J9 x4 p' [
" v/ I4 ], Z4 h# `) I% C1 y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb3 }) G- B1 M1 r! r( k

, w7 F# \* ?2 T6 F
3 L( u1 l* e3 l- t3 T  S5 {5 ^- [www.tvboxnow.com 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb9 p2 K2 C9 L' h  L3 H4 {: i

3 Z# a6 c. ?5 N- [& }) v/ p6 B我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
! ^/ F' @5 X( V& z% g+ y) ^, \  Rleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
( t; r) o, u, K( z6 O- W) Q0 ]

7 L# |# n: U2 E7 Z6 h% E# D+ M) \www.tvboxnow.com唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
/ J! y, b! i- Q( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2678949tvb now,tvbnow,bttvb1 F$ T' V; ]' k- S4 S- [/ Q7 P

) o* j. G$ i5 }9 r' q" Y
1 O* K) \9 ?0 F* ^' h: V8 Rwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Z  r" g9 m& E8 {: [0 i
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% a; m0 v% ]! L
tvb now,tvbnow,bttvb$ H( a* O/ C# N8 o5 A2 H! y
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 k: U3 _  o2 g6 ]
www.tvboxnow.com# B6 B: z' i/ h) z6 t' U

. n' ~4 ?! h+ Y: S. W公仔箱論壇唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的tvb now,tvbnow,bttvb3 C) R4 c0 M/ W4 m
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
/ b+ g* `2 N: d- u: t: z% V. @唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z, ^( p; i# Q- C
唔買鹹魚包比你吃, y- J  l% k9 _6 I  q3 a' U
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
公仔箱論壇1 u7 L, ?% B* N4 u, ^

$ g' w4 n4 k5 v4 Q' \3 e% j; z; `www.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb& R1 U9 r; k! K$ c- ]
咬咬化身做高天寶
5 y; {2 H! s9 d1 `& gwww.tvboxnow.com0 {- d6 s9 |. b& L' p: @
公仔箱論壇1 o0 T( k# X4 C( [9 O
咬咬化身做高天寶( d" p" ?( K6 V+ z$ [" @: e2 `
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃www.tvboxnow.com4 l0 V7 g, i6 F% a. }. K
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
% c+ b  d: l( ~; d& ^2 |

( s, g' g2 J, v6 n
, g. m  y- J" dwww.tvboxnow.com你留打呀?