返回列表 回復 發帖
; W6 E8 z) i1 k; l$ h9 w8 _, e0 ~/ {
www.tvboxnow.com5 M6 N% e1 _" j1 b- y7 c
你留打呀?www.tvboxnow.com2 c8 ~1 G& b0 z$ r0 M' P
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
$ l  [5 y9 k& M2 T% Q
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www.tvboxnow.com3 s# M5 d' @9 _# j$ E; s9 P& o# U

4 P$ i4 b: t$ U: x) O7 D, v6 G呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
8 m* i, Z7 g# Z3 W" F公仔箱論壇! |# N# [0 @8 k2 q! `$ m
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀) s" a% A+ P/ _, t* q1 F
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
  d" @& \7 _8 O8 I/ N, f( [4 kwww.tvboxnow.com& @: b  I4 x* f3 }) r/ ?
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
  J/ f' W* X- z+ X# Mwww.tvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
% V9 Y+ t7 A! P- o9 ^8 U ) B6 s" N# H, E
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...& |$ P2 I0 Y  F; d
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillwww.tvboxnow.com2 y) g' l/ N7 U
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill8 |4 n! r9 I# \- R0 g, d- K$ l+ S
that would be too badwww.tvboxnow.com; m4 p& m$ Y& H5 i( M
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
. X# I6 C' r3 P3 W2 T7 L2 [

, B% O. w7 f9 ^/ m咪係!
唔怕水滿就得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ]% U" a- _. y; R0 h3 j
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
公仔箱論壇0 _& R  ]- _  Z5 {" J

; _5 m# h* A+ r) L& Zrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. / S. r- z/ q0 A# k6 T2 j

A6 I+ k. i$ A. t% W7 w話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
5 m0 U7 h; K9 fwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?0 d, {3 O4 E8 u0 G" d+ E
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。www.tvboxnow.com" M3 g+ L. q0 i) T- }
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
" o# S6 k& ^7 M7 m1 y7 t9 Wleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
% x5 c" a9 J$ ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N* r+ d; G2 H3 n4 u8 s! T
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?! S1 b# l( _0 Y5 U0 D
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

* D( ]. V7 g; U( \' Y8 B8 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
: {) d- }  _9 b8 p" mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
- ]. u" _: F- r4 {* ?3 Q騎騎,我都好似差唔多。
9 r1 x* [7 Q0 t, ^4 d公仔箱論壇騎騎,我都好似差唔多。tvb now,tvbnow,bttvb4 c  X$ e  @3 p7 O
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& `  Q( B2 M$ \' q0 @% V
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
. a1 R4 ]6 y' A/ `, l: ]6 P& |7 ^8 l6 u公仔箱論壇7 U7 M1 H9 _6 X5 U  x" Y
話時話,多謝你派的分,謝謝
& b' ^. X: X& Y- i; G  d& F% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 S! D$ m& ]' M( W1 d' s& ktvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 公仔箱論壇9 e5 ]# i2 u# J: X- G! t3 f5 O

; D% R# B/ e' [6 E2 r7 q8 N  {www.tvboxnow.com話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...tvb now,tvbnow,bttvb8 y: f: _2 Z% t" o
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
# \5 W/ }# n, f% L開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦# m3 a* g6 a; M
: m6 O$ o3 C/ I0 l0 E
話時話,多謝你派的分,謝謝tvb now,tvbnow,bttvb/ |# e/ W0 x& Z0 s& R
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. P  I0 ~. d; g$ A

$ _4 s) g- s! k4 y+ l- f公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
/ {/ U2 g9 c; O, _4 n, d$ a# g8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
4 m& s/ b6 @2 v4 |# ?
www.tvboxnow.com# d$ F' n( k/ p: ]) s
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!