返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏, 5 G3 q3 A$ }% k' r5 p
维护这场景 给倒转事情
  ^( b+ u5 D& X+ s8 R, D( B9 m7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。容下了抨肇 若无人接应" _' z- M  n. z, L; T$ U" ~8 m0 k
背负这罪咎总得装点高兴TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& _5 D1 ]6 `" i! {& C- P. N
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐tvb now,tvbnow,bttvb5 }( K  }8 n" f+ E
b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ~% X  u1 P0 f( Z' C
蒙嘉慧似萱萱?
, P/ K9 ~6 o3 _+ T3 R6 nwww.tvboxnow.com如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊 公仔箱論壇* a, d8 e/ D7 q4 b' b5 ?8 D6 E4 @9 d
b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
公仔箱論壇& w* h( l& D5 [% w( S! o# }, j+ r  H

& F+ \/ M6 @2 owww.tvboxnow.com唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,

! c" k2 j4 a' X公仔箱論壇
carson終於復活啦,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 u3 F1 a' [1 Y4 Y2 k
b1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( z4 Q% T$ J6 m  l: T. p
不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.......... n$ ~# F; G2 U4 F, v

. {! }- z: \9 q: W) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則
$ i8 f0 O3 w) d9 A7 H4 W# Ftvb now,tvbnow,bttvb

4 P9 z! j: f6 g% qtvb now,tvbnow,bttvbin piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。tvb now,tvbnow,bttvb4 e2 G* F8 r' Q* \6 t% A7 b- f* Z
所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。

# l, `! n; E/ L- i1 a! q2 k www.tvboxnow.com: ^" D% B3 E( p

- k' z9 p- F/ t! x8 U5 M
. v! S3 F# i  I) c# O2 k0 UCarson R.I.P.版本 2tvb now,tvbnow,bttvb! |; j4 H/ b+ @5 {( c, o" I
敖SIR:
有正,安心上路。
+ y% t* s# p4 H) B8 W: v負能量:Carson,一路好走。
0 M* |8 s7 D$ f: h6 S) M公仔箱論壇Jessica:rest in peace, my love.
* D# ^! [: C3 T  rtvb now,tvbnow,bttvb有傑:大佬,rest in piece.
; R! ~4 a9 k0 L/ BJessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。
. ?2 O* K4 N, v: e8 _% n( l' y- Fwww.tvboxnow.com有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.
/ [9 Y. s, B1 \8 p. e+ O1 F9 V8 JJessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?
3 V0 A) n+ r/ `$ ]www.tvboxnow.com8 Q% W4 S! X0 _) ]8 J
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....
5 O2 l& |( q" d- v& ?9 u6 ftvb now,tvbnow,bttvb另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...
) _' E0 A0 I: r4 c" G% T1 L% J  _公仔箱論壇最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
本帖最後由 timmaxsing 於 2014-4-9 05:33 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 n7 f( i7 S4 U) z& ^. o/ D0 l

$ H0 Q% j5 W5 N  u1 I

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

www.tvboxnow.com: r% o1 o1 [; d# @$ O0 \# }

' H5 U% i0 V2 S1 i' ]8 J4 h9 ^tvb now,tvbnow,bttvb我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir
5 H  j0 G  x9 J- I9 d, O$ w公仔箱論壇& g( n6 L0 p. l7 k3 ?- A" X
誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數