返回列表 回復 發帖
原帖由 海盜 於 2008-5-13 17:32 發表
係我...=.=
  你係咪已經忘記左我啦?!

我沒有忘記左.我怕是第二個人嗎.

你把工作丢给你同事做咯,哈哈。。
只怕过下被炒鱿鱼

是时候了。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-13 05:13 PM 發表

咁要罰咩同貢獻咩喔. . .:019:
你有咩可以俾人罚同贡献啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 海盜 於 2008-5-13 05:32 PM 發表
係我...=.=
  你係咪已經忘記左我啦?!

靚姐,
你想點丫?
救命呀... 靚姐佢好惡呀! 我驚驚...

smsl...
甘都唔駛忙到好似 攞左我半條命甘!
一朝早就耍到我 ...
精精地你就快D合作!!
woodstrock.
嘿, 邊有甘多人同名丫...
哈哈~
你依家做緊咩呀?

smsl...
哈哈 我係咪都要交俾同事做, 但係 o係我未交俾同事做之前都係我黎做, 點都要做好哂先可以交帶俾人啦=.=
好緊迫呀d 時間, 嘿!
但接近放工, 我又懶喇, 嘿...等放工算!!
明天先做!:014:
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 smsl 於 2008-5-13 05:08 PM 發表
哈哈,开个玩笑而已:onion18:
:024: :024: :024: 你系米身氧???使唔使我帮你止氧啊???
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 17:41 發表

你有咩可以俾人罚同贡献啊???
不知道喔.:019:
最好不用罰同貢獻. . . 哈哈

回復 #199 vwwo 的帖子

你係咪想劫財丫, 我冇架喎!!:onion14:
哈哈...劫色就更加冇啦!!

仲有, 靚姐 我都唔怕架, 嘿 你又唔係靚姐海軍. 唔駛怕丫! 嘿
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-13 05:43 PM 發表

不知道喔.:019:
最好不用罰同貢獻. . . 哈哈
:014: 甘又点得呢!!

虽然我都系琴日先知!
原帖由 海盜 於 2008-5-13 17:41 發表
woodstrock.
嘿, 邊有甘多人同名丫...
哈哈~
你依家做緊咩呀?
剛剛溫習完. . .好累喔. . .

回復 #203 海盜 的帖子

船长,使唔使我稳个海军过黎,俾你探探啊???
原帖由 海盜 於 2008-5-13 05:43 PM 發表
你係咪想劫財丫, 我冇架喎!!:onion14:
哈哈...劫色就更加冇啦!!

仲有, 靚姐 我都唔怕架, 嘿 你又唔係靚姐海軍. 唔駛怕丫! 嘿
噢~~~~~~无野玩~~~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 17:44 發表

:014: 甘又点得呢!!

虽然我都系琴日先知!
你都要罰喔

點解我可以甘眼訓=.=?
點解個鐘永遠都未到6點...
點解我做極都仲有甘多野做?
點解放假前都仲要我煩甘多野...

吼...=.=
就黎有燥狂症丫我!!
捉個人黎打先!! :024:
我又要准备走啦!!!

听日再上黎~~~