返回列表 回復 發帖
原帖由 kokjong 於 2008-5-10 11:45 PM 發表
嗨 , 權兄..你好..
我都入來慶場..吹吹水....
祝無限家族..蒸蒸日上....
hi, good to see you here, kokokong bro. hope you have a wonderful Mother's day :onion14:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
原帖由 hkec 於 2008-5-11 01:05 AM 發表
Hi, 大家好
剛剛重新裝好部電腦, 一入黎就發覺家族開咗個聊天室:onion14:
再一次歡迎大家入黎無限家族聊天室,:014:
不管大家係路過, 飄過, 跳過或飛過......一樣歡迎您們入黎吹水. ...

oh, really? how is your new computer now, the speed is very fast hum,... anyway, hope you can come to blow water with us everyday, so we can make our chatting fulfill with happiness everyday
:014::014:
原帖由 css95 於 2008-5-11 01:09 AM 發表
hi~
我係新手
Welcome to 無限家族聊天室, Hope you have a wonderful day :onion14::onion14::onion14:
原帖由 walala 於 2008-5-11 01:13 AM 發表
我也来捧无限家族场。。。:onion14: :onion14:
thank you so much, walala bro, how are you doing recently :onion14::onion14:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-11 05:13 AM 發表
好掛住海海

見字速留言
I missed 海海 as well, but 海海 is on vacation now hope 海海 have a wonderful trip lor :014::014:of cuz and bring us some gifts and pix la
新场又点可以少左我啊...............:onion05:

回復 #50 kingjames 的帖子

Long vacation呀

佢就好la去旅行:onion05:
✔ ✘吊詭..
原帖由 vwwo 於 2008-5-11 12:11 PM 發表
新场又点可以少左我啊...............:onion05:
, 靓姐, how was your mother's day
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-11 07:46 PM 發表
Long vacation呀

佢就好la去旅行:onion05:
yes, i wish i can go too
無限未开返????

不過都入嚟支持下James嘅~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵喵好掛住你ar:onion05:
✔ ✘吊詭..
i miss 喵喵, too :014: :014:
:onion05: :onion05: :onion05: 我要复活啦!!!!
各位無限人仕

我正式宣布

我....而家食飯
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-12 12:49 PM 發表
各位無限人仕

我正式宣布

我....而家食飯
:024: :024: :024: 嘉嘉,你似乎身痒喔!

使唔使我帮你啊?