返回列表 回復 發帖

回復 #117 ~嘉~ 的帖子

好!!不過要我揸先喔!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #121 喵喵囡囡 的帖子

我要揸....
原帖由 maui 於 2008-5-13 03:19 PM 發表
我要揸....
又关你事??
=.= 我越來越覺得你地唔係諗 渣船甘簡單...
噓!!

終於有時間去食左餐飯返黎...
又要開工喇!
繼續努力埋下半場先...:onion14: :onion18:
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 海盜 於 2008-5-13 03:30 PM 發表
=.= 我越來越覺得你地唔係諗 渣船甘簡單...
噓!!

終於有時間去食左餐飯返黎...
又要開工喇!
繼續努力埋下半場先...:onion14: :onion18:
大船无人揸,揸开有人争!

回復 #125 vwwo 的帖子

..???..???

i love 揸 ppl .......dont like 2 揸船
原帖由 maui 於 2008-5-13 03:40 PM 發表
..???..???

i love 揸 ppl .......dont like 2 揸船
are you from broke back moutain??
呵呵,来了来了~~:onion05:

是时候了。。。
:onion03: :onion03: :onion03: 我揸先!我揸先!!!

先到先得嘎嘛~~~
換下頭像先..

✔ ✘吊詭..
=.=... 靚姐講得岩!
本來冇人渣, 渣開有人爭~

我隻身流浪, 留部船俾你地操控!
嘿!! :sleeps:
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 海盜 於 2008-5-13 04:28 PM 發表
=.=... 靚姐講得岩!
本來冇人渣, 渣開有人爭~

我隻身流浪, 留部船俾你地操控!
嘿!! :sleeps:
吓~~~~甘又话无得揸啦????
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 04:34 PM 發表

吓~~~~甘又话无得揸啦????
有得揸啊!!!

不過係我揸先~~~

回復 #128 smsl 的帖子

hi...got some question have 2 ask u...still here..???
原帖由 smsl 於 2008-5-13 03:52 PM 發表
呵呵,来了来了~~:onion05:
呢個名都好熟喔!!!