返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 15:44 發表

are you from broke back moutain??
why u say like that wor..:019: :019: :019:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 04:38 PM 發表

有得揸啊!!!

不過係我揸先~~~
拒都去训左囖,仲有得揸?
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 04:43 PM 發表

拒都去训左囖,仲有得揸?
唔通~~~船长罗去旅行???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
喵囡 , smsl , 你都忘記了?

=.=
仲有, 喵囡, 唔好一味話渣...
(我會聯想到另類o既野 ...用drive 或者 control, 再唔係駕駛 或者 操控, 嘿...):014:
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!

回復 #139 海盜 的帖子

hi~海盗哥
入谷温人
喂, toyo88 你好!
嘿~好久不見, 你還好嗎?
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
原帖由 海盜 於 2008-5-13 04:48 PM 發表

=.=
(我會聯想到另類o既野 ...用drive 或者 control, 再唔係駕駛 或者 操控, 嘿...):014:
我既英文程度唔好,都系叫“揸”比较好!
原帖由 海盜 於 2008-5-13 04:48 PM 發表

=.=
:014: :014: :014: 講揸嘅话,简单D啊嘛!!!
原帖由 海盜 於 2008-5-13 04:49 PM 發表
喂, toyo88 你好!
嘿~好久不見, 你還好嗎?
果度点解去唔到既??.......:019:
入谷温人
今日先見到無限家族聊天室.
我來遲了.:onion03:

回復 #134 maui 的帖子

, i am here , got anything to ask me ?

是时候了。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-13 04:39 PM 發表

呢個名都好熟喔!!!
喵喵!!!! :024:

是时候了。。。

回復 #146 smsl 的帖子

r u from malaysia.....

u like gundam izzit..???
toyo & woodstock

是时候了。。。
原帖由 smsl 於 2008-5-13 04:55 PM 發表

喵喵!!!! :024:
:019: 使晤使甘恶~~~~

我都无做错野!